Την πρώτη τους Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στον νέο τους χώρο στον Ροδίτη (προσωρινό πάντως, επίσης, μέχρι την ανέγερση της δικής τους Στέγης), πραγματοποίησαν τα μέλη του Συλλόγου μέριμνας ατόμων με νοητική υστέρηση, Ροδόπης, “Άγιοι Θεόδωροι”.

Με τη γνωστή αγάπη και εγκαρδιότητα, τα παιδιά και οι εκπαιδευτές τους παρουσίασαν θεατρικά, τραγούδησαν, κεράστηκαν και κέρασαν στους φίλους τους γλυκίσματα, και βέβαια επαναδιατύπωσαν τον διακαή τους πόθο να ολοκληρωθεί κατά το δυνατόν πιο σύντομα η Στέγη τους, η οποία ανεγείρεται βήμα-βήμα από προσφορές και δωρεές.

Για μια ακόμη φορά σε εκδήλωση του συλλόγου η ατμόσφαιρα ήταν ονειρική και παραμυθένια, και όσοι την παρακολούθησαν βρέθηκαν σε έναν άλλον κόσμο… Σε έναν κόσμο όπου οι Άνθρωποι συναντούν Αγγέλους…

Τις ευχαριστίες της προς όσους στηρίζουν το έργο, την προσφορά και τις προσπάθειες του Συλλόγου, εξέφρασε η Πρόεδρός του κ. Νατάσσα Λιβεριάδου, ευχόμενοι στα παιδιά και στους γονείς τους, στους συνεργάτες και στους εθελοντές, “μια χρονιά καλύτερη από την προηγούμενη, με υγεία, δύναμη και ανθρωπιά”.

Είθε του χρόνου, με υγεία, στη δική τους Στέγη.