Μια φωτογραφία, λένε, αξίζει χίλιες λέξεις. Κι επειδή σύμφωνα με τον ίδιο «ότι είναι να ειπωθεί θα ειπωθεί στον καιρό του», ο δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής και μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Αντώνης Γραβάνης, επέλεξε να δημοσιεύσει στο facebook τη συγκεκριμένη φωτογραφία από τη χθεσινή απεργιακή συγκέντρωση στο εργατοϋπαλληλικό κέντρο, χωρίς καμία «επεξήγηση» μεν, αλλά κατά τους γνωρίζοντες, που … «τό ’πιασαν το υπονοούμενο», με το … διττής σημασίας σχόλιο: «Συνεχίζουμε μέχρι το τέλος… Η εξόντωση του ελεύθερου επαγγελματία και της μικρομεσαίας επιχείρησης δεν θα περάσει… Ενωμένοι όσο ποτέ…».

Από αριστερά προς τα δεξιά, με τα χαμόγελα να περισσεύουν, τον Αντ. Γραβάνη πλαισιώνουν οι: Ηλίας Χατζητουλούσης (έμπορος οικοδομικών υλικών), Γιώργος Διγώνης (ιδιοκτήτης καφενείου «Φίλαθλος»), Παντελής Χαβιαράς (ψυκτικός), Καλλίδωρος Χατζόπουλος (κρεοπώλης), Σπύρος Θυμικιώτης (ιδιοκτήτης Café Avant Garde), Νίκος Στεργίου (ιδιοκτήτης εταιρείας X-FIRE / πυροσβεστήρες), Μεσούτ Χασάν (φωτογράφος), Ανδρέας Σκουντριδάκης (ιδιοκτήτης ταβέρνας «Κουζουλό»).

Σύμφωνα μάλιστα με τους μυημένους στα τεκταινόμενα του χώρου των επαγγελματιών, πρόκειται για φωτογραφία – «οιωνό» εξελίξεων. Για να δούμε λοιπόν τι θα δούμε…