Το Ειδικό Εργαστήρι Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Κομοτηνής επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, προκειμένου να παραστεί στην εκδήλωση παράδοσης εκ μέρους του Διοικητή της 29ης Μηχανοποιημένης  Ταξιαρχίας Πεζικού, Ταξιάρχου Γεωργίου Χατζηγεωργίου, δύο ηλεκτρονικών υπολογιστών και ενός ηχείου στο σχολείο για την κάλυψη των αναγκών των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού, ως δωρεά μετά από συγκέντρωση του ποσού από τους Εθνοφύλακες Ροδόπης.

Από την πλευρά της, δε, η Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης προσέφερε στη σχολική μονάδα προϊόντα γραφικής ύλης για τα μαθήματα των καλλιτεχνικών.

Οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ υποδέχθηκαν τους προσκεκλημένους και τα δώρα τους με ζεστό χειροκρότημα και αντιπροσφέροντας στον Ταξίαρχο και στον Αντιπεριφερειάρχη αναμνηστικά του σχολείου τους, ενώ σε όλους τους παριστάμενους κέρασαν εδέσματα και χυμούς.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμων, ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κομοτηνής “Εμείς η πόλη” Φελίνα Καζάκου, καθώς και η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης Μαριγούλα Κοσμίδου.

“Αποδεικνύεται πως με συλλογική προσπάθεια μπορούμε να καταφέρουμε πολλά περισσότερα”, σημείωσε ο κ. Τσαλικίδης, και πρόσθεσε: “Ύστερα από πρωτοβουλία της 29ης Ταξιαρχίας, βρεθήκαμε εδώ για να ενισχύσουμε την προσπάθεια ώστε τα παιδιά παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, να μην τους λείπει τίποτα. Ο καθένας από την πλευρά του, με το λιγότερο που μπορεί να προσφέρει, έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει έτσι ώστε να υπάρχει άρτια καθημερινότητα για τους μαθητές και τις μαθήτριες του ΕΕΕΕΚ Κομοτηνής. Έχω επισκεφθεί αρκετές φορές το σχολείο και έχω διαπιστώσει πραγματικά την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τους ανθρώπους του εργαστηρίου, που συμβάλουν στον μέγιστο βαθμό στην εύρυθμη λειτουργία. Μου κάνει επίσης εντύπωση η καθημερινότητα και ο συντονισμός αλλά και ο τρόπος που αντιμετωπίζουν την κατάσταση παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν”.