Τα τελευταία χρόνια ο Στρατός της περιοχής μας παρουσιάζει ένα εξωστρεφές προφίλ με ποικίλες δράσεις και εκδηλώσεις σε συνεργασία με τις αρχές και τους φορείς του τόπου.

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣΌντας αναπόσπαστο τμήμα της τοπικής κοινωνίας, συμπράττει με αυτήν σε σειρά θεμάτων, συμβάλλοντας καίρια μεταξύ άλλων στην ανάδειξη της κοινωνικής αλληλεγγύης και στην υποστήριξη του πολιτισμού.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι Κομοτηναίοι, με ιδιαίτερη ικανοποίηση κατέγραψαν το προηγούμενο διάστημα, κατά τη διάρκεια των εορτών, μια … τετραπλή κοινωνική δραστηριότητα της ΧΧΙ Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας.

Στελέχη της, με επικεφαλής τον Διοικητή της, Ταξίαρχο Λάζαρο Καμπουρίδη:

  • επισκέφθηκαν τον Σύλλογο Μέριμνας ατόμων με νοητική υστέρηση “Άγιοι Θεόδωροι” προσφέροντας μάλιστα για τις ανάγκες των μελών του και μία τηλεόραση.
  • παρέθεσαν στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κομοτηνής γεύμα αγάπης σε απόρους σε συνεργασία με τον Δήμο Κομοτηνής.
  • επισκέφθηκαν το Κατάστημα Κράτησης Κομοτηνής, όπου η μπάντα της Ταξιαρχίας πρόσφερε στιγμές διασκέδασης στους κρατούμενους – κάτι που είχε να συμβεί περισσότερο από δύο δεκαετίες.
  • πραγματοποίησαν για πρώτη φορά, και με μεγάλη επιτυχία, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κομοτηνής, φιλανθρωπικό bazaar υπέρ του Συλλόγου “Άγιοι Θεόδωροι”, με τη συμμετοχή και της στρατιωτικής μπάντας και παρουσία του μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμονος, του Βουλευτή Ροδόπης Μουσταφά Μουσταφά, καθώς και εκπροσώπων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, του Δήμου Κομοτηνής και λοιπών τοπικών αρχών.

ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

από το φιλανθρωπικό bazaar