ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑΗ Καλλιτεχνική Εταιρία «Προσκήνιο», και η Παιδική Σκηνή Ροντίδη, παρουσιάζουν το πιο γνωστό παραμύθι «H ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ», πραγματοποιώντας περιοδεία σε όλη την Ελλάδα από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Αύγουστο του 2015.

Μια ξεχωριστή ιστορία, που ασχολείται με την ανθρώπινη αδικία, την εκμετάλλευση και την κακία, και πως όλα αυτά στο τέλος υπερνικούνται από τη δικαιοσύνη, την αξιοπρέπεια, την υπομονή και την αγάπη.

Διατηρώντας την κλασική μορφή του παραμυθιού, μέσα από εφέ μακιγιάζ, φωτισμού, χορευτικών, τραγουδιών και κοστουμιών εποχής, ο μικρός θεατής έρχεται σε άμεση επαφή με τους ήρωες του παραμυθιού συμμετέχοντας επί σκηνής στη θεατρική δράση του έργου.

Η σκηνοθεσία – διασκευή είναι του Γιώργου Ροντίδη, η σκηνογραφία του Βάσου Καδίτη, η μουσική του Άκη Γεροντάκη, οι στίχοι του Γιώργου Ροντίδη, οι χορογραφίες της Κατερίνας Αντωνιάδου, τα κοστούμια και το make up artist της Ελένης Δημοπούλου.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι: Χρήστος Παπαμηνάς, Θωμαή Μωϋσίδου, Γιώργος Ζακάπας, Σωτηρία Σακαλάκη, Αναστασία Διατσίδου, Αναστασία Μαυροπούλου, Στέλιος Κάτσικας, Θοδωρής Γεωργίτσης.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Ροντίδης.

Στην Κομοτηνή η παράσταση ανεβαίνει σήμερα Κυριακή Νοεμβρίου, στις 7 μ.μ. στο κινηματοθέατρο ΡΕΞ.

Γενική είσοδος 8 ευρώ.

Τηλ.: 6944062928.