σήμα Lets do it

Την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης ενώνει τις δυνάμεις της και συμβάλλει ενεργά στην δράση Let’s do it Greece! Πρόκειται για μια εθελοντική εκστρατεία που ξεκίνησε από νέα παιδιά της χώρας μας, με βασικό σκοπό να διαδώσει το μήνυμα του εθελοντισμού, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε όλη τη χώρα!

 

 

Το σύνθημα της δράσης είναι «Πάμε να καθαρίσουμε εθελοντικά ολόκληρη την Ελλάδα μέσα σε μία μόνο μέρα!». Για την Κυριακή 17 Απριλίου, έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή και υποστήριξη εκατοντάδες φορείς από όλη την Ελλάδα. Ανάμεσά τους, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, το σύνολο των μεγάλων περιβαλλοντικών οργανώσεων, Περιφέρειες και Περιφερειακές Ενότητες, Δήμοι, φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών, μουσεία, εταιρείες, σχολεία, σύλλογοι, αθλητικά σωματεία, εθελοντικές ομάδες και φορείς σε όλη τη χώρα.

 

Φέτος, η Πανελλήνια Περιβαλλοντική Δράση Lets do it Greece υλοποιείται για 5η συνεχόμενη χρονιά, σε περισσότερα από 600 σημεία σε όλη την Ελλάδα και στα πλαίσια του μεγάλου αυτού εθελοντικού εγχειρήματος, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης έχει θέσει τη δράση υπό την αιγίδα της. Η Περιφέρειά μας στηρίζει ενεργά αυτή τη μεγάλη και πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα εθελοντική προσπάθεια. Επίσης, με έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και στα πλαίσια της δράσης θα υλοποιηθεί και φέτος η «Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού» από 11/4 – 15/4 σε όλα τα σχολεία της χώρας.

 

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης εύχεται κάθε επιτυχία στην όμορφη αυτή προσπάθεια και είθε να ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες τέτοιες πρωτοβουλίες και θα είναι αρωγός σε καθετί υγιές και πρωτοπόρο το οποίο μας προβάλλει και δείχνει τις αστείρευτες δυνάμεις αυτής της Χώρας.