ΙΟΙΚΟΛΟΓΙΑ«Τα αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών δείχνουν ότι η “Οικολογία Αλληλεγγύη”, με τη συνεπή στάση που κράτησε την προηγούμενη θητεία στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έχει αποκτήσει σταθερές ρίζες στην κοινωνία.

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε το ίδιο δυναμικά, με σκοπό τη βελτίωση του επιπέδου της βιώσιμης ευημερίας, με προτεραιότητα τον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα, την ενδυνάμωση του ήπιου αγροτουρισμού και εναλλακτικού τουρισμού, καθώς και την εξοικονόμηση της ενέργειας και την αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Θα σταθούμε απέναντι σε όλους όσους προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας για να προτείνουν λύσεις εκμετάλλευσης του χρυσού της ΑΜ-Θ, να στήσουν εργοστάσια καύσης απορριμμάτων και να χρησιμοποιήσουν τη γη μας σαν υποδοχέα δραστηριοτήτων που έχουν σχέση με την επέκταση της χρήσης των ορυκτών καυσίμων.

Η επανεκλογή μας στο περιφερειακό συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αποδεικνύει ότι οι οικολογικές αξίες θα συνεχίσουν να έχουν τους υπερασπιστές τους μέσα κι έξω από τους θεσμούς.

Τα προβλήματα παραμένουν, και όσοι τα αναπαράγουν θα μας βρουν μπροστά τους, με συνέπεια και μαχητικότητα».