– του Θέμη Τζενετίδη, δημοτικού συμβούλου Κομοτηνής, προέδρου δημοτικής επιχείρησης “Γευσιγνωσία”.

Πολλά ελέχθησαν και πολλά γράφτηκαν τους τελευταίους δύο μήνες στην πορεία προς την εκλογή νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Κι είναι καλό αυτό. Μάσκες έπεσαν, απωθημένα βγήκαν στην επιφάνεια, υστεροβουλίες αποκαλύφθηκαν, ψεύδη ξεσκεπάστηκαν. Και παραμονή της κρίσιμης ημέρας της ψηφοφορίας, έχουμε σαφή εικόνα των πραγμάτων και των υποψηφίων.

Είναι λοιπόν ώρα να τολμήσουμε να αλλάξουμε για να κερδίσουμε.

Είναι ώρα να γυρίσουμε σελίδα στο κόμμα μας, για να αλλάξουμε νοοτροπίες, δομές, λειτουργίες, ώστε να κερδίσουμε ξανά την ευρεία εμπιστοσύνη των πολιτών, να κερδίσουμε ξανά την αίγλη της παράταξης, να κερδίσουμε το στοίχημα του εκσυγχρονισμού του κόμματος, για να πετύχουμε και την τελική νίκη: Τη νίκη επί του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλ. Τσίπρα που οδηγούν τη χώρα σε απανωτά αδιέξοδα.

Η πατρίδα βρίσκεται επί ξυρού ακμής. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Απαιτούνται πράξεις. Απαιτούνται έργα. Με σχέδιο και στόχους. Με έναν ηγέτη που θα τιμά τον λαό και θα κοπιάσει για αυτόν. Με τις αναγκαίες αλλαγές παντού!

Δεν έχουμε λοιπόν πολλά να πούμε, έχουμε πολλές αλλαγές να κάνουμε. Τολμηρές και αποφασιστικές, με έναν και μόνο απώτερο σκοπό: Τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές (που δεν φαίνονται να αργούν), για να πάρει στη συνέχεια τη σκυτάλη της νίκης η Ελλάδα.

Γι’ αυτό αύριο, Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015, ψηφίζουμε τον άνθρωπο που μπορεί να μας οδηγήσει στις μεγάλες νίκες της παράταξης και της Ελλάδος: τον Απόστολο Τζιτζικώστα.