– Παρέλαβε τη σκυτάλη από τη Μαρία Σοφιανού η οποία ορίστηκε Liaison των AHEPANS Ελλάδος-ΗΠΑ.

Εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον κ. Βασίλη Τσανίδη, συνδιοργάνωσαν τα Τμήματα των AHEPANS Κομοτηνής «Ορφέας» και «Θυγατέρες της Πηνελόπης Νηρηίδες».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και η αλλαγή ηγεσίας του Τμήματος των «Νηρηίδων», με νέα Πρόεδρο την κ. Μαίρη Κοσμίδου, που παρέλαβε την Προεδρία από την κ. Μαρία Σοφιανού, η οποία ορίστηκε από το Grand Lodge των «Θυγατέρων Πηνελόπης», που έχει έδρα την Ουάσινγκτον, ως Σύνδεσμος – Liaison, μεταξύ των Τμημάτων της Ελλάδας και των κεντρικών της Οργάνωσης στην Αμερική.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας & Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, ενώ ο Πρόεδρος του Τμήματος «Ορφέας» κ. Στάθης Κεφαλίδης, παρουσίασε τα αποτελέσματα του πανευρωπαϊκού συνεδρίου AHEPANS που πραγματοποιήθηκε στη Στουτγκάρδη, καθώς και του Ύπατου Συνεδρίου AHEPANS και «Θυγατέρων της Πηνελόπης», που πραγματοποιήθηκε στο Σαν Φραντσίσκο των ΗΠΑ, όπου ο ίδιος τιμήθηκε από την Οργάνωση με τον τίτλο του AHEPAN of the Year, που είναι η ανώτατη τιμητική διάκριση της Οργάνωσης.