Η μεγαλύτερη για τη χρονιά που έφυγε επιτυχία της ομάδας Badminton Κομοτηνής «Δημοκρίτειο», ήρθε στην εκπνοή του έτους.

Μετά από μια σειρά πετυχημένων συμμετοχών σε διοργανώσεις εντός και εκτός Ελλάδος, συμπεριλαμβανομένου και του Βαλκανικού Εφήβων, αλλά και του Βαλκανικού Βετεράνων στην πόλη Αλμπένα της Βουλγαρίας, η αθλήτρια του συλλόγου Χριστίνα Μαυροματίδου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό γυναικών μαζί με την Άννα Δαμακούδη από τη Θεσσαλονίκη, στο 4ο Πανελλήνιο Όπεν που πραγματοποιήθηκε στο Σιδηρόκαστρο Σερρών το διήμερο 28-29/12/16.

«Η επιτυχία αυτή δεν ήρθε τυχαία. Η Μαυροματίδου υπήρξε μια από τις καλύτερες Ελληνίδες αθλήτριες badminton. Ήταν 1η στην πανελλήνια κατάταξη επί σειρά ετών και είχε φτάσει κοντά στο να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους ολυμπιακούς αγώνες το 2004!», εξηγεί ο προπονητής της ομάδας κ. Χαράλαμπος Ιορδάνου.

Στην αποστολή του Σιδηροκάστρου συμμετείχαν επίσης οι Χρήστος Καλλιγάς, Σταύρος Κιλινγκαρίδης, Αλκιβιάδης Γεωργιάδης, Πολυτσάκης Χρίστος και Κωνσταντίνος Τζεβελεκίδης, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις και αποκομίζοντας σημαντικούς βαθμούς για τις επερχόμενες διοργανώσεις.

Εκ μέρους της ομάδας, εκφράζονται ευχαριστίες στον χορηγό της Μαυροματίδου, το Ινστιτούτο λέιζερ-αποτρίχωσης «Laserderm».