Αντίστροφη μέτρηση για το μουσικό ραντεβού στο λιμάνι του Άγιου Χαράλαμπου

Σε λιγότερο από 24 ώρες η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα βρίσκεται στο λιμάνι του Άγιου Χαράλαμπου Μαρώνειας, για να προσφέρει στο κοινό μοναδικές μουσικές συγκινήσεις πλάι στο κύμα του Θρακικού πελάγους. Συγκεκριμένα, η συναυλία της δημοφιλούς ερμηνεύτριας, που είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα του 7ου Φεστιβάλ Μαρωνείας-Σαπών, θα ξεκινήσει στις 9.30 το βράδυ της Τρίτης, 1 Αυγούστου, και θα περιλαμβάνει ένα μουσικό πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες, αγαπημένα τραγούδια από τη προσωπική της δισκογραφία, αλλά και επιλογές της ίδιας από όλο το φάσμα της μουσικής.

Μαζί της επί σκηνής θα βρεθούν οι εξαιρετικοί συνεργάτες της, μουσικοί: Bαχάν Γκαλστιάν – κλαρίνο, φλογέρα, ντουντούκ και ζουρνάς, Μιχάλης Καπηλίδης –Τύμπανα και κρουστά, Παρασκευάς Κίτσος – ακουστικό και ηλεκτρικό μπάσο, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας – ακουστική, κλασσική και ηλεκτρική Κιθάρα, Γιάννης Οικονομίδης – Τρομπέτα, κρουστά και πιάνο, Νίκος Πασσαλίδης – Μπουζούκι, λαούτο, ούτι και ακουστική κιθάρα. Υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών είναι ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται στα εξής σημεία: α) Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο (Κομοτηνή) τηλ.2531 084040, β) Βιβλιοπωλείο Βαταμίδης (Αλεξανδρούπολη) 2551 025446, γ) Σαββίδης (Ξυλαγανή) 2533 022138, και δ) Σάπες Δημαρχείο 2532350111. Οι τιμές έχουν οριστεί στο ύψος των 12 ευρώ για προπώληση, ανέργους και φοιτητές και των 15 ευρώ στο ταμείο. Σημειώνεται, τέλος, ότι παρέχεται δυνατότητα μεταφοράς από και προς την Κομοτηνή.