Η Κομοτηνή πρωταθλήτρια Μακεδονίας-Θράκης στην Ορεινή ΠοδηλασίαΤην πρωτιά στην κατηγορία ανδρών, με τον Χαρούν Μολλά, κατάκτησε ο Θράκας Ιππέας Κομοτηνής στο πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΠΣΜΑΘ), ένας αγώνας ευρωπαϊκών προδιαγραφών που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη.

Ο Χαρούν Μολλά τερμάτισε 1ος με διαφορά έξι λεπτών από τον 2ο, υπό το κοουτσάρισμα του Γιάννη Ταμουρίδη, ενώ Η Κομοτηνή πρωταθλήτρια Μακεδονίας-Θράκης στην Ορεινή Ποδηλασίαστον ίδιο αγώνα συμμετείχαν και οι έφηβοι τους συλλόγου, με τον Χρήστο Βαλασίδη να διακρίνεται στην 4η θέση και τον Θανάση Ακριτίδη στην 5η, με αποτέλεσμα τρεις από τις έξι πρώτες θέσεις να κατακτηθούν από τον δυναμικό σύλλογο της Κομοτηνής.

Επιτυχημένη ήταν και η παρουσία πέντε πρωτοεμφανιζόμενων αθλητών του Θράκα Ιππέα, πετυχαίνοντας ευοίωνα πλασαρίσματα στη βαθμολογική κατάταξη.

Ο Θράκας Ιππέας Κομοτηνής έλαβε μέρος με δέκα ποδηλάτες, ενώ στο πρωτάθλημα συμμετείχαν συνολικά 250 αθλητές από 15 συλλόγους της βόρειας Ελλάδας.