«Σκέψου διαφορετικά» είναι ο τίτλος της τηλεοπτικής εκπομπής του IONIAN Channel, με οικοδεσπότη τον Γεράσιμο Φεσσιάν, η οποία αποτελεί βήμα για την προβολή δράσεων και ικανοτήτων, αλλά και την ανάδειξη ειδικών θεμάτων από τον χώρο των ατόμων με αναπηρίες.

Η Κομοτηνή, ως πόλη που αποτελεί το καλό παράδειγμα προς μίμηση στις δράσεις ένταξης των ΑμεΑ στον κοινωνικό ιστό, δε θα μπορούσε να μη γίνει προορισμός των ανθρώπων του «Σκέψου Διαφορετικά».

Το οδοιπορικό της εκπομπής πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, ενώ το πρώτο μέρος του προβλήθηκε ήδη την Παρασκευή, 2 Μαρτίου. Απόψε, στις 9 το βράδυ, πρόκειται να προβληθεί το δεύτερο μέρος του οδοιπορικού στην Κομοτηνή.

Στο τρέιλερ με το οποίο προαναγγέλλεται το αποψινό επεισόδιο αναφέρει: «Σ’ αυτό το επεισόδιο θα μας δοθεί η ευκαιρία να συζητήσουμε για την προσπάθεια σύστασης του Νομαρχιακού και Περιφερειακού Σωματείου ΑμεΑ για λογαριασμό της ΕΣΑμεΑ στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αλλά και την αναζήτηση των συνεργιών εκείνων που θα βοηθήσουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ΑμεΑ στην Ακριτική μας Περιφέρεια. Επίσης καταλυτική για την συνέχεια της παρουσίας μας στην Κομοτηνή είναι και η εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του Δημάρχου κ. Γιώργου Πετρίδη, ενός δυναμικού Δημάρχου που έχει όραμα και θέλει να αλλάξει το τοπίο στην Κομοτηνή, πάντα υποστηριζόμενος και συμπράττοντας με τους Κοινωνικούς του Εταίρους».

Δείτε το τρέιλερ: