«Καταγγέλλουμε το γεγονός ότι την τελευταία εβδομάδα, συστηματικά, ομάδες των αυτοαποκαλούμενων «αντιεξουσιαστών», από κοινού με τη νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, σκίζουν πανό και αφίσες που καλούν στο Φεστιβάλ ΑΕΙ της ΚΝΕ.  Έφτασαν στο σημείο να κάνουν μέχρι και απειλητικά τηλεφωνήματα σε μέλη της ΚΝΕ!!!

Μάλλον τους ενοχλεί το γεγονός ότι η ΚΝΕ είναι η μοναδική οργάνωση που αποκαλύπτει στη νεολαία ότι η πρόταση της κυβέρνησης περιέχει πλήθος νέων αντιλαϊκών μέτρων ενώ αφήνει άθικτο όλο το αντεργατικό – αντιλαϊκό οικοδόμημα των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Τους ενοχλεί μάλλον ότι το ΚΚΕ και η ΚΝΕ καλούν τον λαό σε οργάνωση και αγώνα για πλήρη κατάργηση των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων, ανάκτηση όλων των απωλειών, διεκδίκηση όσων έχουμε ανάγκη. Τους ενοχλεί μάλλον το κάλεσμα για ρήξη με την Ε.Ε., το Κεφάλαιο και την εξουσία τους.

Τους ενοχλεί επίσης το γεγονός ότι το Φεστιβάλ της ΚΝΕ, εδώ και 41 χρόνια, έχει καθιερωθεί στη συνείδηση χιλιάδων νέων ως το μεγαλύτερο πολιτικό – πολιτιστικό γεγονός. Γιατί το Φεστιβάλ της ΚΝΕ πάντα ήταν δεμένο με τα όνειρα, τις ανάγκες και τους αγώνες της εργατικής τάξης και της νεολαίας, κόντρα στον συμβιβασμό με το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα.

Καλούμε τους φοιτητές και τις φοιτήτριες της πόλης μας να καταδικάσουν αυτές τις ενέργειες.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α.Ε.Ι. της ΚΝΕ

το ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΙΟΥΝΗ, στις 20:30, στο ΠΑΡΚΟ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ».