Η Κλεοπάτρα Στογιαννίδου νέα Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου ΚομοτηνήςΝέο Προεδρείο Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής για την περίοδο 2017-2019: Πρόεδρος η κ. Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, Αντιπρόεδρος ο κ. Γιώργος Ναβροζίδης, Γραμματέας ο κ. Χουσεΐν Μπαϊράμ.

Της εκλογικής διαδικασίας προήδρευσε ο πλειοψηφών δημοτικός σύμβουλος του Σώματος, κ. Θεόδωρος Γκαντής.

Με ευρεία πλειοψηφία 35 θετικών ψήφων και τεσσάρων λευκών, επί συνόλου τριάντα εννέα παρόντων δημοτικών συμβούλων, εξελέγη νέα Πρόεδρος του Σώματος του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής, για την περίοδο 2017-2019, η προτεινόμενη από τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιώργο Πετρίδη, δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφούσας παράταξης “Κοινωνία Πολιτών”, κ. Κλεοπάτρα Στογιαννίδου.

Στις δηλώσεις της ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τις/τους συναδέλφους της για την εμπιστοσύνη, ενώ εξήρε τη θητεία του προκατόχου της κ. Νότη Χαραλαμπίδη.

Στη θέση του Αντιπροέδρου του Οργάνου εξελέγη με 37 θετικές ψήφους και δύο λευκά, ο προτεινόμενος από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης “Εμείς…η πόλη”, κ. Γιώργος Ναβροζίδης, που στις δηλώσεις του επισήμανε την αναγκαιότητα για λειτουργία του Προεδρείου και του Δημοτικού Συμβουλίου, σε συναινετικό κλίμα.

“Καλή αρχή και στους τρεις μας”, ευχήθηκε ο κ. Χουσεΐν Μπαϊράμ, που με 31 θετικές ψήφους και επτά λευκά, επί συνόλου τριάντα οκτώ παριστάμενων συμβούλων, εξελέγη Γραμματέας του Προεδρείου, όντας προτεινόμενος από την παράταξη της ελάσσονος αντιπολίτευσης “Πολη-τική Ανατροπή”.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

από τη διαδικασία εκλογής Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής

για την περίοδο 217-2019