Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, μετά από καταδίωξη, δύο αλλοδαποί διακινητές, ηλικίας 26 και 18 ετών, οι οποίοι προωθούσαν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας 4 μη νόμιμους μετανάστες.

Η καταδίωξη ξεκίνησε από την παλαιά Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, όταν οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, αλλά ο 18χρονος οδηγός του δε συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα.

Στη συνέχεια το όχημα κατευθύνθηκε στον κάθετο άξονα της Κομοτηνή – Ελληνοβουλγαρικά σύνορα, όπου τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τους δύο διακινητές. Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών και του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών, που είχαν τη συνδρομή συναδέλφων τους από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες μετέφεραν με αυτό παράνομα στην ενδοχώρα 4 μη νόμιμους μετανάστες. Το όχημα κατασχέθηκε, καθώς και το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.