Η Ε.Α.Υ. Ροδόπης στο πλευρό των στελεχών της 4251 Μ.Π.Υ. Θράκης

Η Ε.Α.Υ. Ροδόπης ζητά και τη στήριξη της Π.Ο.ΑΣ.Υ.
ΕΑΥ ΡΟΔΟΠΗΣ

Ανακοίνωση στήριξης των μελών της που υπηρετούν στην 4251 Μονάδας Περιφερειακής Υποστήριξης (Μ.Π.Υ.) Θράκης, εξέδωσε πριν από λίγο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, μετά από έκτακτη σημερινή συνεδρίασή του.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, συνεδρίασε σήμερα και ώρα 12:30 μετά από πρόσκληση που απηύθυναν ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας στα μέλη του Δ.Σ. καθώς και στα μέλη της Ένωσης μας που υπηρετούν στην 4251 Μονάδας Περιφερειακής Υποστήριξης (Μ.Π.Υ.) Θράκης να παραστούν στη συγκεκριμένη έκτακτη συνεδρίαση, που μοναδικό της θέμα είχε τα προ ολίγων ημερών τεκταινόμενα στην 4251 Μ.Π.Υ. Θράκης καθώς και τα σχετικά με αυτά δημοσιεύματα των ΜΜΕ.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης το Δ.Σ. ενημερώθηκε για τα πραγματικά γεγονότα όπως αυτά έλαβαν χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Επίσης απασχόλησαν οι ανακρίβειες που αναφέρονται σε κάποια δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου.

Κατόπιν τούτων δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας και την αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους – μέλη της Ένωσής μας που υπηρετούν στην 4251 Μ.Π.Υ. Θράκης, των οποίων την τιμή και την υπόληψη έθιξαν δημοσιεύματα κάποιων εφημερίδων τα οποία ανέφεραν ψευδώς ότι οι συνάδελφοί μας «ξηλώθηκαν» από την Υπηρεσία τους. Η αλήθεια είναι ότι οι συνάδελφοι – μέλη μας αυτοβούλως υπέβαλαν αιτήσεις διακοπής της απόσπασής τους από τη συγκεκριμένη Υπηρεσία, για προσωπικούς λόγους.

Η επιθυμία τους για διακοπή της απόσπασης είναι αναφαίρετο δικαίωμά τους και πρέπει να γίνεται σεβαστή από οποιονδήποτε Διοικούντα, οποιασδήποτε Υπηρεσίας.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να «παίζει παιχνίδια» σε βάρος της τιμής και της υπόληψης των συναδέλφων μας.

Θα μας βρει σθεναρά απέναντί του όποιος με οποιονδήποτε τρόπο και κάνοντας χρήση οποιασδήποτε μορφής εξουσίας που ίσως αυτός κατέχει, προσβάλει με έργο ή λόγο τους Αστυνομικούς.

Είναι ευρέως γνωστό και αποδεδειγμένο ότι οι Αστυνομικοί καθημερινά δίνουμε μάχη με το έγκλημα και με περίσσιο φιλότιμο υπηρετούμε το καθήκον μας απέναντι στην κοινωνία και στην Πατρίδα μας.

Όσον αφορά δε τις αναίτιες (έως και ύποπτες) επιθέσεις μερίδας του Τύπου που κατηγόρησε τη Διοίκηση της Ένωσής μας για απραγία, δηλώνουμε ότι υποψιαζόμαστε από πού μπορεί να προέρχονται. Εμείς όμως τους υπενθυμίζουμε ότι το ψέμα έχει κοντά πόδια και το έργο μας όλα αυτά τα χρόνια που διοικούμε την Ε.Α.Υ. Ροδόπης είναι η ιστορικά καταγεγραμμένη αλήθεια μας η οποία καταδεικνύει περίτρανα το δικό τους ψέμα αλλά και τις σκοπιμότητες που τυχόν αυτοί υπηρετούν.

Η Ένωσή μας είναι πάντα δίπλα σε κάθε μέλος της και υπερασπίζεται με σθένος κάθε δίκαιο αίτημά του.

Στους αγώνες αυτούς είμαστε συντασσόμενοι σε ευθεία γραμμή με την Ομοσπονδία μας, από την οποία και σήμερα αιτούμαστε τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της στους συναδέλφους – μέλη μας και την ίδια την Ένωσή μας όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα».

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood