Η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας ΑΜ-Θ πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία την 22η Ετήσια Συνέλευση – κοπή Βασιλόπιτάς της.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φιλίππων-Νεαπόλεως & Θάσου κ.κ. Προκόπιος, ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Ν. Καβάλας κ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ Δημήτριος, ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Ν. Καβάλας κ. ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ Γεώργιος, ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Καβάλας κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος, ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Ν. Δράμας κ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ Χρήστος, ο  Βουλευτής Ν.Δ. Ν.Δράμας κ. ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ Δημήτριος, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης κ. ΠΑΥΛΙΔΗΣ Γεώργιος, ο πρώην Διευθυντής του Γραφείου του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και πολιτευτής του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. κ. ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Βασίλειος, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Θεόδωρος, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας κ. ΠΑΤΑΚΑΚΗΣ Ανάργυρος, η Δήμαρχος Καβάλας κα. ΤΣΑΝΑΚΑ Δήμητρα, η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Δράμας κα.ΛΑΘΗΡΑ Χρυσάνθη, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Ταξίαρχος κ. ΜΕΝΕΞΙΔΗΣ   Νικόλαος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας Ταξίαρχος κ. ΚΟΣΚΕΡΙΔΗΣ Αβραάμ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΚΑ΄Ι΄ΠΑΚΗΣ Γεώργιος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΓΚΡΑΝΑΣ Γεώργιος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας Πύραρχος κ. ΚΟΡΕΛΑΣ Σωτήριος, ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας κ. ΒΕΛΛΙΟΣ Ανδρέας, ο Ταμίας της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. κ. ΑΘΑΝΑΣΑΤΟΣ Πέτρος, ο Πρόεδρος της ΄Ενωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κεντρικής Μακεδονίας κ. ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Ιωάννης, ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Α.Κ.Μ. κ. ΚΑΜΟΥΡΑΣ Κλέαρχος, ο πρόεδρος του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας κ. ΙΜΒΡΟΣ Νικόλαος, ο ΄Α Αντιπρόεδρος της ΠΟ.ΣΥ.ΦΥ. & πρόεδρος της ΄Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης Δράμας κ. ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ Ισαάκ, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΠΟ.ΣΥ.ΦΥ. & γενικός γραμματέας της ΄Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης Δράμας κ. ΜΑΥΡΙΔΗΣ Ελευθέριος, ο πρόεδρος του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης Καβάλας κ. ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ Στέλιος και ο πρόεδρος της Διεθνούς ΄Ενωσης Αστυνομικών Δράμας (I.P.A.) κ. ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς.

Επίσης, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο εκπρόσωπος του Διοικητή της 20ης ΤΕΘ. ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ Ταγματάρχης κ. ΚΑΤΙΡΛΙΩΤΗΣ Βασίλειος, ο  Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. ΓΙΩΡΗΣ Πασχάλης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, ο Αστυνόμος Α΄ κ.ΜΑΝΤΑΡΛΗΣ Αθανάσιος, ο Αστυνόμος Α΄ κ. ΑΞΗΣ Χρήστος, ο Αστυνόμος Β΄ κ.ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος και ο Αστυνόμος Β΄ κ.ΤΟΥΡΝΑΚΗΣ Γεώργιος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, ο Αστυνόμος Α΄ κ. ΓΚΟΥΛΙΑΜΑΣ Περικλής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξ/πολης, η Αστυνόμος Α΄ κα. ΝΤΙΚΟΥΔΗ Ιωάννα της Σχολής Αστυφυλάκων και ο εκπρόσωπος του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Δράμας κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ Κυριάκος.

Κατά  τη  διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των μελών σχετικά με τα τρέχοντα, συνδικαλιστικά θέματα, καθώς και τα πεπραγμένα των δραστηριοτήτων μας προηγούμενου έτους  (διοικητικός απολογισμός). Εν συνεχεία έλαβε χώρα η καθιερωμένη  κοπή της Βασιλόπιτας και ακολούθησαν δύο (2) βραβεύσεις. Μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της ΄Ενωσης, βραβεύθηκαν ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης κ. ΠΑΥΛΙΔΗΣ Γεώργιος για την πολύτιμη προσφορά του στην περιφέρεια  Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και ο πρώην Διευθυντής του Γραφείου του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και πολιτευτής του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. κ. ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Βασίλειος για την πολύτιμη προσφορά του στην Ελληνική Αστυνομία και στο συνδικαλιστικό κίνημα των αξιωματικών.

Επιπρόσθετα, στα πλαίσια της εκδήλωσης επισημοποιήθηκε η απόφαση των Δ.Σ. των Ενώσεων Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και της Κεντρικής Μακεδονίας, για αδελφοποίηση τους, στη βάση της διαχρονικής και αγαστής συνεργασίας τους, μέσα από τις κοινές διεκδικήσεις, τα κοινά οράματα και τους κοινούς αγώνες των δύο όμορων Ενώσεων, σχέση που θεμελιώνεται εκ της ιδρύσεως τους.

Η εκδήλωση έκλεισε με την παράθεση δείπνου μετά ζωντανής μουσικής, σε όλους τους προσκεκλημένους και τα μέλη της Ένωσης.