Δημόσιες ευχαριστίες προς τους δωρητές της, οι οποίοι και φέτος ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της για προσφορά βιβλίων, σχολικών βοηθημάτων, κλπ, εκφράζει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής.

Στη σχετική της ευχαριστήρια ανακοίνωση, αναφέρει:

«Η Βιβλιοθήκη μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους συμπολίτες μας, επώνυμους και ανώνυμους, για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μας για δωρεά βιβλίων, εγκυκλοπαιδειών, σχολικών βοηθημάτων και άλλου έντυπου υλικού, που δεν χρειάζονται πλέον.

Η προσφορά αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική και τιμητική για τη βιβλιοθήκη μας. Από τα βιβλία που δωρίζονται στη βιβλιοθήκη μας, επιλέγουμε αυτά που θα εμπλουτίσουν τη συλλογή μας και αυτά που θα  διατεθούν προς δωρεά.

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, η δωρεά έντυπου υλικού και πριν αυτό το υλικό καταλήξει στην ανακύκλωση, αποτελεί σημαντική αρωγή και προς τη βιβλιοθήκη και προς τους συμπολίτες μας.

Η βιβλιοθήκη αυτή τη στιγμή διαθέτει προς δωρεά έναν μεγάλο αριθμό βιβλίων, όπως εγκυκλοπαίδειες, περιοδικά, σχολικά βοηθήματα και εγχειρίδια, μυθιστορήματα και υλικό ποικίλου ενδιαφέροντος, τα οποία ανανεώνονται συνεχώς.

Ευχαριστούμε θερμά, όλους και όλες, για την πολύτιμη  προσφορά σας».