Πρωτοβουλία για συλλογή ηλεκτρονικών υπογραφών, με σκοπό να αποτραπεί η ίδρυση τέταρτης Νομικής Σχολής στην Πάτρα, ανέλαβε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ της Νομικής Κομοτηνής. «Στην προσπάθεια αποτροπής ίδρυσης της τέταρτης νομικής σχολής θα σταθούμε υπεύθυνα βασικοί συντελεστές!», τονίζουν τα μέλη της «γαλάζιας» φοιτητικής παράταξης, ενώ στο ηλεκτρονικό ψήφισμα που αναρτήθηκε στον ιστότοπο Avaaz.org. για υπογραφή, το ενδεχόμενο εκπλήρωσης της επίμαχης εξαγγελίας χαρακτηρίζεται ως καταστροφικό για το ΔΠΘ και την τοπική κοινωνία.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΔΑΠ ΝΔΦΚ για την πρωτοβουλία της συλλογής υπογραφών κατά της ίδρυσης Νομικής στην Πάτρα:

«Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Νομικής πρώτοι αναδείξαμε το ζήτημα της εξαγγελίας ίδρυσης Τετάρτης Νομικής Σχολής στην Πάτρα σε όλα τα επίπεδα.

Στις πρόσφατες συνεδριάσεις του ΔΣ που πραγματοποιήθηκαν καταθέσαμε ψήφισμά, που έγινε δεκτό, και προτείναμε την κατάθεση επιστολής διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας και την διεξαγωγή σχετικής εκδήλωσης-συζήτησης με τον Κοσμήτορα και τους Διευθυντές των Τομέων.

Επίσης, προχωράμε στην συλλογή ηλεκτρονικών υπογραφών μέσω του Avaaz.org. Υπόγραψε και εσύ στο ηλεκτρονικό ψήφισμά μας και δείξε την αντίθεσή σου: http://bit.ly/oxi-stin-tetarti-nomiki

Στην προσπάθεια αποτροπής ίδρυσης της τέταρτης νομικής σχολής θα σταθούμε υπεύθυνα βασικοί συντελεστές!».