ΕΩΘΙΝΟΝ

Η εκκίνηση της νέας αποστακτικής περιόδου, στάθηκε ως αφορμή για τη διοργάνωση της μοναδικής Γιορτής Τσίπουρου, από την Ποτοποιία-Οινοποιία Θράκης, με μεγάλο πρωταγωνιστή το αξεπέραστο μαύρο “Εωθινόν”, που “έφτιαξε παρέες” σε μια βραδιά-ιεροτελεστία, μια πανδαισία γευστικής ικανοποίησης, στην ταβέρνα “Στην Πόλην” στην Κομοτηνή.

Η γιορτή κέρδισε το ενδιαφέρον κι ένωσε σε ένα μεγάλο τραπέζι  τους Κομοτηναίους, που γεύθηκαν το αγαπημένο ποτό της παρέας, που συνοδευόταν από λαχταριστούς μεζέδες και προσεγμένα πιάτα.

Η Ποτοποιία-Οινοποιία Θράκης είναι από τις παλαιότερες στον χώρο της παραγωγής οινοπνευματωδών ποτών, ενώ με το τσίπουρο διεύρυνε τους τομείς της παραγωγής της και στο απόσταγμα, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές της Θράκης, να γνωρίσουν ένα προϊόν που αν και γνωστό, δεν ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένο στην περιοχή, όπως ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ποτοποιίας Θράκης κ. Βάιος Κουδουμάκης. Το τσίπουρο σήμερα, είναι άμεσα συνδεδεμένο με τη φιλοξενία και τη διασκέδαση των Ελλήνων, σε σημείο να αντικαθιστά το ούζο, τόνισε ο κ. Κουδουμάκης, παροτρύνοντας συγχρόνως τους καταναλωτές να επιλέγουν το εμφιαλωμένο, από το χύμα τσίπουρο, που δεν έχει υποστεί τον ανάλογο έλεγχο.

Η Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης είναι η πρώτη εξαγωγική επιχείρηση παραγωγής oύζου και οινοπνευματωδών τύπου brandy στην Ελλάδα, με δυναμική παρουσία στις αγορές διεθνώς, κυρίως στη Γερμανία και το Ιράκ.

ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗ “ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ”

OK 1

OK 2 A

OK 3

ΣΕΡ ΟΚ

 

OK 5 A

ΤΣΙ ΟΚ

OK 7

OK 9