Στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κομοτηνής πραγματοποιήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση η κοπή της Βασιλόπιτας πίτας, της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.

«Διαπιστώθηκε για μια ακόμα φορά ότι μέσα από τη συλλογικότητα, την ανταλλαγή απόψεων και τον ελεύθερο διάλογο, μπορούμε να πάμε όλοι μαζί μπροστά», σημείωσε ο Πρόεδρος, Υπολοχαγός Γεώργιος Ρετζούλας, και συμπλήρωσε: «Διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε δυνατά και αθόρυβα τις προσπάθειές μας, προκειμένου να πληρωθεί κατά το δυνατό προσφορότερα και με τα καταλληλότερα μέσα ο σκοπός λειτουργίας της Ένωσής μας».

Στην εκδήλωση παρέστησαν ακόμη, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών, Συνταγματάρχης (ΣΔΓ) Ανέστης Τσουκαράκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, Ανθυπασπιστής (ΥΠ-Π) Βάϊος Τσαπρούνης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Σερρών,  Υπολοχαγός  (ΦΔΒ) Νικόλαος Μάμαλης, και ο εκπρόσωπος του Δ.Σ. της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού/Παράρτημα Ροδόπης.

Τρεις τυχεροί της Βασιλόπιτας στα κομμάτια των οποίων «έπεσαν» τα «φλουριά», κέδρισαν από εκατό ευρώ ο καθένας.

Η ΕΣΠΕΕΡΟΔ σε ανακοίνωσή της ευχαριστεί τα μέλη της, Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης που παρευρέθηκαν.