Οι Κοσμήτορες και οι Γραμματείς της Ολομέλειας της Βουλής, εξελέγησαν κατά τη σημερινή πρώτη συνεδρίαση της νέας Κοινοβουλευτικής Συνόδου, με ονομαστική ψηφοφορία, σύμφωνα με τα άρθρα 6 και 8 του Κανονισμού της Βουλής.

Για το αξίωμα του Κοσμήτορα, από την πρώτη σε δύναμη Κοινοβουλευτική Ομάδα, εξελέγησαν ο κ. Αθανάσιος (Νάσος) Αθανασίου με 177 ψήφους και 3 «παρών», και ο κ. Γεώργιος Πάντζας με 161 ψήφους και 10 «παρών».

Για το αξίωμα του Κοσμήτορα, από τη δεύτερη σε δύναμη Κοινοβουλευτική Ομάδα, εξελέγη ο κ. Κωνσταντίνος Κουκοδήμος με 182 ψήφους και 1 «παρών».

Για το αξίωμα των Γραμματέων, από την πρώτη σε δύναμη Κοινοβουλευτική Ομάδα, εξελέγησαν η Βουλευτίνα Έβρου κ. Αναστασία Γκαρά με 185 ψήφους και 7 «παρών», ο κ. Μάριος Κάτσης με 182 ψήφους και 10 «παρών», ο κ. Ιωάννης Σαρακιώτης με 182 ψήφους και 11 «παρών», και ο κ. Γεώργιος Ψυχογιός με 182 ψήφους και 11 «παρών». Από τη δεύτερη σε δύναμη Κοινοβουλευτική Ομάδα, εξελέγη ο κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης λαμβάνοντας 168 ψήφους και 7 «παρών», ενώ από την τρίτη σε δύναμη Κοινοβουλευτική Ομάδα, εξελέγη η κ. Χαρά Κεφαλίδου με 171 ψήφους και 4 «παρών».