Παρουσία πλήθους μελών, θεσμικών φορέων της περιοχής και σύσσωμου του διοικητικού του συμβουλίου, το Επιμελητήριο Έβρου έκοψε τη Βασιλόπιτά του σε γνωστό ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης.

Οι ευχές που κυριάρχησαν ήταν για υγεία, δύναμη και έμπνευση για μια δημιουργική και παραγωγική χρονιά για το τοπικό επιχειρείν και το Επιμελητήριο Έβρου.

Η εκδήλωση συνδυάστηκε με μια σύντομη ενημέρωση από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Χριστόδουλο Τοψίδη για την νέα επιμελητηριακή νομοθεσία, καθώς και τον ανταποδοτικό χαρακτήρα των υπηρεσιών που παρέχει το Επιμελητήριο στα 8.000 μέλη του. Ο πρόεδρος πραγματοποίησε μια σύντομη ανασκόπηση των πεπραγμένων των τριών χρόνων θητείας της υπάρχουσας διοίκησης, υποσχόμενος νέες και περισσότερες παροχές, διευκολύνσεις και διεκδικήσεις, για τα μέλη του Επιμελητηρίου, από τα οποία ζήτησε στήριξη και συμπαράσταση στον φορέα που τους εκπροσωπεί επάξια από το 1921 έως σήμερα.

Η εκδήλωση έλαβε ξεχωριστό χαρακτήρα, καθώς βραβεύτηκαν εννέα επιχειρήσεις του Έβρου με διάρκεια ζωής άνω των τεσσάρων δεκαετιών, για την αέναη, συνεπή και ακούραστη επιχειρηματική τους δραστηριότητα, χαρακτηρίζοντάς τις μάλιστα «παραδείγματα προς μίμηση για τη σύγχρονη επιχειρηματικότητα».

Οι επιχειρήσεις που βραβεύθηκαν αλφαβητικά ήταν οι εξής: 1) Χρήστος Γιαννούτσος & Υιοί 2)Ευάγγελος Γκαλδανίδης & ΣΙΑ Ο.Ε. 3) Αφοί Παπαβασιλείου 4) Αφοί Δαδούδη 5) Αφοί Νακίδη 6) Μποζατζίδης – Μητσολίδης Α.Ε. 7) Πολυμένης – Πολυμένη Ο.Ε. 8) Ξανθίδης Αφοί Ο.Ε. και 9) Αφοί Κουτσούλα.

ΕΠΙΜ2 ΕΠΙΜ3 ΕΠΙΜ4 ΕΠΙΜ5 ΕΠΙΜ6