Την ευκαιρία να κάνουν μια ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, να συζητήσουν θέματα της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας, αλλά και να ανταλλάξουν ευχές για το νέο έτος, είχαν τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων (ΟΕΒΕΣ) Ροδόπης και εκπρόσωποι του Τύπου, σε δείπνο που διοργάνωσαν οι επαγγελματίες, κατά τη διάρκεια του οποίου κόπηκε και η πατροπαράδοτη Βασιλόπιτα, στο εστιατόριο «Τα Αδέρφια».

Στο τραπέζι σερβιρίστηκαν παραδοσιακές συνταγές και γευστικά εδέσματα που μόνο στο θρυλικό εστιατόριο «Τα Αδέρφια» μπορεί κανείς να γευτεί, ενώ το «φλουρί» βρέθηκε στο κομμάτι του εκδότη της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Θρακική Αγορά» κ. Κώστα Μαυρομάτη ο οποίος έλαβε ως δώρο ένα μπουκάλι κρασί από τους οικοδεσπότες.

Οι συνδαιτυμόνες συμφώνησαν ότι η Κομοτηνή και η Ροδόπη μπορούν να πετύχουν θετικό πρόσημο σε όλους τους τομείς, αν όλοι οι τοπικοί φορείς και όλες οι αρχές της περιοχής, εργαστούν καλοπροαίρετα, ρεαλιστικά και δυναμικά με κοινό στόχο το καλό του τόπου.

Εκ μέρους της ΟΕΒΕΣ παρέστησαν ο πρόεδρος κ. Ανέστης Βαφειάδης, ο αντιπρόεδρος κ. Καρά Χουσεΐν, ο γραμματέας κ. Θανάσης Δεμίρης, ο ταμίας κ. Κυριάκος Δραγουμάνης, και τα μέλη κ.κ. Παντελής Μαστροθεωδωράκης και Παναγιώτης Καλτσίδης. Επίσης, παραβρέθηκαν η πρόεδρος και ο γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής, κ.κ. Κική Κωνσταντινίδου και Γιώργος Κασάπης αντιστοίχως.