Τη δική της Βασιλόπιτα έκοψε η ΔΕΣΜΟΣ ΑΜ-Θ, στην αίθουσα του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης.

Για τη ΔΕΣΜΟΣ ΑΜ-Θ ήταν μια χρονιά υψηλών απαιτήσεων εξ αιτίας του συσσωρευμένου (λόγω των συνεχών παρατάσεων της χρονικής διάρκειας υλοποίησης των έργων) όγκου έργων προς αποπεράτωση.

Όμως, αν και εν μέσω μιας δύσκολης οικονομικής συγκυρίας η οποία σημαδεύει τη χώρα, τις επιχειρήσεις, την τοπική αυτοδιοίκηση, και κατ΄ επέκταση τη λειτουργία κάθε νομικού προσώπου της, η ΔΕΣΜΟΣ ΑΜ-Θ ανταποκρίθηκε ικανοποιητικά στις απαιτήσεις του διογκωμένου έργου της προγραμματικής περιόδου ΕΣΠΑ 2007-2014.

Συγκεκριμένα, όπως σημείωσε ο Πρόεδρός της, Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης, «η ΔΕΣΜΟΣ ΑΜ-Θ κατάφερε να μην πέσει έξω από τους προσδιορισμένους στόχους, φτάνοντας σε υψηλά νούμερα απορρόφησης και δίνοντας συνεπακόλουθα στις επιχειρήσεις της Περιφέρειας ΑΜ-Θ ανάσα επιβίωσης».

Στην κοπή της Βασιλόπιτας, την οποία ευλόγησε και έκοψε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, οι Πρόεδροι του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Αργύρης Αργυρόπουλος και Νίκος Αγγελίδης, οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Δράμας, Ξάνθης, Καβάλας και Έβρου, Γεωργιάδης Στέφανος, Μωραΐτης Στυλιανός, Οθωναίος Αλέξανδρος και Τοψίδης Χριστόδουλος, τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΣΜΟΣ ΑΜ-Θ Δημήτρης Τριανταφυλλίδης και Ευθυμία Κορέα, και ο Νομικός Σύμβουλος του φορέα Σπύρου Νικόλαος.