• Η…«αυτοτρολιά» της χρονιάς από τη ΝΔ! «Κατεβάζει» με λεωφορείο στην Αθήνα τους συμβούλους της «Περιφερειακής Αναγέννησης»!

Ως γνωστόν για αύριο Τρίτη 16/10 η ηγεσία της ΝΔ έχει καλέσει τους αντιπεριφερειάρχες ΑΜ-Θ και τους περιφερειακούς συμβούλους της “Περιφερειακής Αναγέννησης” στην Αθήνα, προκειμένου αυτοί να…συμμορφωθούν προς τας υποδείξεις της περί στήριξης του “εκλεκτού” της περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, παρ΄ότι επί ημερών του η παράταξη έχει φτάσει στα όρια της διάλυσης.

Της συνάντησης, που έχει οριστεί για τις 5 το απόγευμα, υπό τον Λευτέρη Αυγενάκη, καθώς τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα παραστεί (…), θα προηγηθεί γεύμα από το κόμμα…!

Το…«κερασάκι» της υπόθεσης πάντως, είναι το γεγονός οτι μετά την γκρίνια των καλουμένων για τα έξοδα μιας μετάβασής τους αεροπορικώς στην πρωτεύουσα, το επιτελείο του Κυρ. Μητσοτάκη, ναυλώνει…λεωφορείο για τη μεταφορά τους!

Ώρα εκκίνησης έχει δοθεί στις 3 τα ξημερώματα μπροστά από την έδρα της Περιφέρειας στην Κομοτηνή, και το δρομολόγιο θα περάσει από Ξάνθη, Καβάλα και Δράμα για την επιβίβαση των κατά τόπους συμβούλων…

Τα λόγια είναι περιττά…

πηγή φωτό: maxitisthrakis.blogspot.com