Δεν του βγήκε σε καλό του Ευριπίδη Στυλιανίδη η επίσκεψή του στην όμορφη Μαρώνεια. Η ενέργειά του να σταθμεύσει το μαύρο του τζιπ πάνω στην πλατεία του χωριού, παρά τις απαγορευτικές σημάνσεις, και ενώ έπαιζαν σε αυτήν παιδιά, όχι μόνο προκάλεσε αλγεινή εντύπωση σε ντόπιους και ξένους τουρίστες, αλλά και αποτελεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα το κύριο “πολιτικό κουτσομπολιό” στην περιοχή.

Μάλιστα, αυτόπτης μάρτυρας της προκλητικής οδικής συμπεριφοράς του πρώην βουλευτή και πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, κατέγραψε την όλη σκηνή με το κινητό του τηλέφωνο και τη μοιράστηκε δημοσίως στο facebook αναρτώντας τον εξής σχολιασμό:

“Πλατεία Μαρώνειας απόψε. Βγαίνουμε για ένα ποτό με τη σύζυγό μου. Το παρκάρισμα απαγορεύεται πάνω στην πλατεία, παντού απαγορευτικά, πινακίδες, κορίνες, καρέκλες, κάνουν δύσκολη την πρόσβαση πάνω της. Παιδιά παίζουν παντού! Ξαφνικά εμφανίζεται ένα τζιπ μαύρο, με πινακίδες Αθηνών, ανεβαίνει τα κράσπεδα, παραβλέπει τις σημάνσεις, και αράζει λες και είναι στην αυλή του αδιαφορώντας για τα βλέμματα και την αγανάκτηση των παρευρισκομένων. Ανοίγει η πόρτα και κατεβαίνουν μια κυρία με τα παιδιά και ο οδηγός … ο οποίος είναι πρώην υπουργός της ΝΔ και πρώην βουλευτής επί σειρά ετών του Ν. Ροδόπης, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης… Φυσικά οι νόμοι, οι σημάνσεις, και οι απαγορεύσεις, ισχύουν για εμάς τους απλούς πολίτες, γι’ αυτά τα … δεν ισχύει κάτι… Λίγη τσίπα βρε … τουλάχιστον σ’ αυτούς που σε ψηφίζουν δεν έχεις … λίγο πολιτικό ήθος; Αλλά ποιος το έχασε για να το βρεις εσύ;”.