Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης με την οποία αξιώνει τη δημόσια συγγνώμη του προπονητή του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων Μιχάλη Κακουλίδη, ο τελευταίος με ανάρτησή του στο facebook απάντησε:

“Σήμερα διαπιστώσαμε ότι υπάρχει και στη Ροδόπη Επιτροπή διαιτησίας ποδοσφαίρου που αξιολογεί και εντάσσει στους κόλπους της πολίτες οι οποίοι γίνονται διαιτητές και διευθύνουν τα τοπικά ποδοσφαιρικά παιχνίδια.

Ανακοινώσεις απόλυτες και καθεστωτικές είναι για ολοκληρωτικά καθεστώτα τα οποία προσωπικά τα απεχθάνομαι γι’αυτό και τα πολεμώ.

Φέτος στον Σπάρτακο δημιουργήθηκε εκ του μηδενός μια ποδοσφαιρική ομάδα με σχεδόν γηγενείς ποδοσφαιριστές κάτω των 20 χρόνων στη συντριπτική τους πλειοψηφία, και αυτό φαίνεται ότι προβλημάτισε και ενόχλησε το σύστημα καθώς πριν δύο μήνες είχαν στον προγραμματισμό τους τον Σπάρτακο υπό διάλυση και αποσύνθεση…

Ορίζοντας λοιπόν διαιτητές και βοηθούς οι οποίοι είτε από ανεπάρκεια τεχνική είτε από ανεπάρκεια ψυχολογική, τινάζουν στον αέρα και προσπαθούν να καταστρέψουν όχι απαραιτήτως εσκεμμένα όλη την προσπάθεια που εγώ ως προπονητής μαζί με τους ποδοσφαιριστές υπό τις καθοδηγήσεις της διοίκησης έχουμε ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες, ανακοινώνω ότι δεν θα μείνουμε απαθείς.

Ο συγκεκριμένος βοηθός πήρε αποφάσεις και καθοδήγησε τον διαιτητή να αποβάλλει χωρίς λόγο δύο ποδοσφαιριστές μας σε μια φάση που δεν προδίκαζε κάτι τέτοιο. Ακολούθως έχασε εντελώς την ψυχραιμία του και απηύθυνε αισχρές εκφράσεις προς τους ποδοσφαιριστές μας, προς την ομάδα και προς εμένα.

Αφού λοιπόν θέλετε κύριοι της Επιτροπής συγγνώμη, βρείτε την αλλού… Εγώ δεν το είχα σκοπό – καθώς γνωρίζω ποδόσφαιρο – αλλά πλέον μετά τις απειλές και με τις μαρτυρίες των ποδοσφαιριστών και των φιλάθλων που άκουσαν, θα προχωρήσω νομικά κατά του βοηθού για αισχρή εξύβριση των ποδοσφαιριστών και της ομάδος. Η ανεπάρκεια δεν καλύπτεται με απειλές και εκφοβισμούς, τουλάχιστον όσον αφορά εμένα“.