Το θέμα της αξιολόγησης των δημοτικών υπαλλήλων, θα απασχολήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου στο Αμφιθέατρο του Πολυλειτουργικού Κέντρου Κομοτηνής στις 7.30 μ.μ. μετά από πρόταση του κ. Νίκου Φακιρίδη της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Στη συζήτηση θα παραστούν και εκπρόσωποι των εργαζομένων του Δήμου.
Στην ίδια ημερήσια διάταξη, περιλαμβάνονται τα θέματα:
- Υποβολή ή μη πρότασης του Δήμου Κομοτηνής, που αφορά στην πρόσκληση του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας «Στο πλαίσιο των δράσεων στέγασης, σίτισης και κοινωνικής φροντίδας για τους αστέγους του άρθρου 29 του ν. 4052/12, όπως ισχύει –πρόγραμμα «Στέγαση και Επανένταξη».
- Συμμετοχή του Δήμου στη διοργάνωση ενημερωτικών εκδηλώσεων του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής «Έκθεση Τροχαίας».
- Έγκριση πρότασης συνεργασίας με το Γραφείο Σχολικής Συμβούλου της 5ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Ροδόπης, για την υλοποίηση σχεδίου δράσης «Ποδηλατώντας στην Κομοτηνή-Βιώσιμη ανάπτυξη και κινητικότητα».
- Έγκριση και διάθεση πιστώσεων πολιτιστικών εκδηλώσεων πρϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014.
- Απαλλαγή ή μη από τέλη διαφήμισης της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας και Επαγγελματικής Ένωσης Ρευματολόγων Ελλάδος.