Σε ένα ακόμη ποδοσφαιρικό τουρνουά, αυτή τη φορά στο Ardino Βουλγαρίας, μετά από πρόσκληση που δέχτηκε, συμμετείχε η ομάδα των παλαιμάχων της Α.Ε.Κομοτηνής.

Η ομάδα της πόλης μας δέχτηκε-αξιοποίησε την πρόταση που της έγινε λόγω της συνέπειας και του ήθους που έχει επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας της τόσο εντός Ελλάδος όσο και εκτός συνόρων χωρίς να έχει δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα, κι έτσι μια άλλη μια φορά εκπροσώπησε την περιοχή μας σε μια διεθνή διοργάνωση.

Η κιτρινόμαυρη αποστολή, αποτελούμενη από δέκα πέντε άτομα, αναχώρησε οδικός με Ι.Χ. αυτοκίνητα, και μετά από ένα ταξίδι δυόμισι ωρών έφτασε στην πανέμορφη βουλγαρική κωμόπολη του Ardino.

Η αποστολή πήγε κατευθείαν στο γήπεδο, το οποίο ανήκει στην τοπική ομάδα, και εκεί, παρουσία του δημάρχου, διεξήχθησαν τα παιχνίδια του τουρνουά στο οποίο συμμετείχαν τρεις ομάδες της γειτονικής χώρας.

Η ελληνική ομάδα παρουσιάστηκε με δώδεκα ποδοσφαιριστές λόγω του εργάσιμου της ημέρας και αρκετών τραυματισμών, και με την εξής σύνθεση: Δημήτρης Παπάζογλου (προπονητής) – Τασομπανγιοβάνης, Μηλιατζόπουλος Π. Ψημενίδης, Καζάκης, Τσολακίδης, Πετράς, Μάρκογλου, Γ. Μηλιατζόπουλος, Ζαφειρίου, Βουλγαρίδης, Ματζίρης, Κουλαξίδης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των παιχνιδιών:

Αρντίνο – Κίρτζαλι 2-1

Βερόε Στάρα Ζαγόρα – ΑΕΚ 1-1 / 3-2 στα πέναλτι

Κίρτζαλι – ΑΕΚ 3-0

Βερόε Στάρα Ζαγόρα – Αρντίνο (τελικός) 2-1

Μετά τους αγώνες οι αποστολές όλων των ομάδων δειπνήσαν σε εστιατόριο της πόλης παρουσία του δημάρχου και δημοτικών συμβούλων, όπου έγιναν και οι απονομές και ανταλλαγές αναμνηστικών μεταλλίων και διαφημιστικού υλικού προβολής της κάθε περιοχής.

Ως MVP του τουρνουά βραβεύτηκε ο Τσομπανγιοβάνης που για άλλη μια φορά έδειξε τις ικανότητές του που θα ζήλευαν πολλοί εν ενεργεία τερματοφύλακες.

Τα μέλη της ομάδας της Κομοτηνής επέστρεψαν με ικανοποίηση για τα καινούρια μέρη που γνώρισαν και τους νέους φίλους που κάνανε, στοιχεία πρωταρχικά της φιλοσοφίας του κιτρινόμαυρου συλλόγου.

Η επόμενη αποστολή της ΑΕΚομοτηνής, είναι προγραμματισμένη για τις 22 Οκτωβρίου στο Κίρτζαλι της Βουλγαρίας.