ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΜ ΘΜε ανοιχτή επιστολή του το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομικών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, καλωσορίζει τον νέο Διοικητή του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, Αστυνομικό Διευθυντή Ιωάννη Τζουβανά, του εκφράζει τις ευχές του ενόψει της ανάληψης των νέων καθηκόντων του, και καταθέτει τη διάθεσή του για συνεργασία αναφορικά με τα ζητήματα της εκπαίδευσης των δοκίμων αστυνομικών.

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Κύριε Διευθυντά.

Εκ μέρους του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, θα θέλαμε καταρχήν να σας καλωσορίσουμε στην έδρα της ακριτικής μας Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Επιπρόσθετα να σας υποβάλλουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την πρόσφατη τοποθέτησή σας στα καθήκοντα του νέου Διοικητού της Σχολής Αστυφυλάκων, και να σας ευχηθούμε από καρδιάς επιτυχή εκπλήρωση της δύσκολης αποστολής σας.

Δεδομένου ότι ο τομέας της εκπαίδευσης των (δοκίμων) αστυνομικών, πρωτού κληθούν να υπηρετήσουν ενεργά το Σώμα της ΕΛ.ΑΣ., έχει αποδειχθεί στην πράξη μείζονος σημασίας, θεωρούμε ότι η προσφορά σας σε αυτόν από τα νέα σας καθήκοντα, θα είναι καθοριστική και ουσιαστική.

Ως Δ.Σ. είμαστε στη διάθεσή σας για συνεργασία με σκοπό την καλύτερη αντιμετώπιση των ζητημάτων».