Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, ο οποίος κάνει πρεμιέρα στις 24 Οκτωβρίου, θα παρουσιάζει η πολύπειρη άνκοργουμαν, Έλλη Στάη.

Στη σχετική του ανακοίνωση το κανάλι αναφέρει:

“Η Έλλη Στάη επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση πιο δυναμική από ποτέ και αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN.

Με την εμπειρία της, την αντικειμενική και αμερόληπτη ματιά της, το χάρισμά της να αναδεικνύει την πραγματική είδηση, και φυσικά με την τόσο ξεχωριστή προσωπικότητά της, είναι βέβαιο πως θα βάλει την προσωπική της σφραγίδα στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Η Έλλη Στάη δεν χρειάζεται συστάσεις.

Στη νέα εποχή του OPEN, η παρουσία της αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για αντικειμενική, αμερόληπτη και ασυμβίβαστη ενημέρωση”.

Το πρόγραμμα του νέου τηλεοπτικού σταθμού θα εκπέμπει ζωντανά σε όλη την επικράτεια από την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου. Η αυλαία θα ανοίξει στις 18:30 με την παρουσίαση του προγράμματος, και στις 19:00 θα μεταδοθεί το πρώτο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Έλλη Στάη.

Στη σχετική του ανακοίνωση του κανάλι αναφέρει μεταξύ άλλων: “Το Open έρχεται σε μια κομβική στιγμή για την ελληνική τηλεόραση, και στόχος του είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών, προσφέροντάς τους ποιοτικό ενημερωτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Μια νέα, δημιουργική περίοδος ξεκινά, με στόχο η τηλεόραση να ξαναβρεί τον εαυτό της και να κερδίσει και πάλι τη θέση που της ταιριάζει στις καρδιές των τηλεθεατών της χώρας μας”.