Έναν ακόμη φιλικό αγώνα έδωσε η ομάδα των παλαιμάχων της ΑΕΚομοτηνής, αυτή τη φορά στην πόλη Ντιμίτροβγκραντ της Βουλγαρίας με την τοπική ομάδα παλαιμάχων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα στα πλαίσια των φιλικών σχέσεων που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα στους δύο συλλόγους, και σε «ανταπόδοση» προηγηθείσας φιλοξενίας των Βουλγάρων στην Κομοτηνή.

Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο της πόλης Ντιμίτροβγκραντ, ένα υπέροχο γήπεδο, προδιαγραφών Α΄ Εθνικής, καθώς η ομάδα της πόλης αγωνίστηκε επί σειρά ετών σε όλες τις κατηγορίες της Βουλγαρίας.

Οι γηπεδούχοι, διαθέτοντας ποιοτικούς και αρκετά νεότερους παίκτες, νίκησαν  με 2-0, ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν ικανοποιητικά και θα μπορούσαν να είχαν καλύτερη τύχη αν προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και ενώ το σκορ ήταν 1-0 ισοφάριζε με τον Πετρίδη ο οποίος βρέθηκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά δεν μπόρεσε δύο φορές να τον νικήσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι κιτρινόμαυροι δεν μπόρεσαν να προβάλλουν αξιοσημείωτη αντίσταση, αφενός εξ αιτίας της κούρασης του ταξιδιού σε συνδυασμό με τον μεγάλο αγωνιστικό χώρο και τη ζέστη που επικρατούσε (30 βαθμοί Κελσίου), και αφετέρου λόγω του ότι δεν υπήρχαν άλλοι παίκτες για να αγωνιστούν, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που άλλαξαν σχεδόν όλη την ομάδα τους.

Η ομάδα από την Κομοτηνή αγωνίστηκε με τους: (Παπάζογλου – προπονητής), Τσομπανγιοβάνη, Ματζίρη, Πετρά, Καζάκη, Μάρκογλου, Γεωργιάδη, Χατζόπουλο, Μηλιατζόπουλο Π., Πετρίδη, Μπόζη Τ. Μηλιατζόπουλο Γ., Ζαφειρίου, Κουλαξίδη, Ιβάνοβ.

Με την ομάδα των Βούλγαρων αγωνίστηκε και ο νεαρός Δήμαρχος της πόλης, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα μαζί με αρκετούς συμβούλους και όλη την ομάδα της πόλης του, παρέθεσαν γεύμα στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι εκεί, παρά την κούραση αλλά φανερά απαλλαγμένοι από το άγχος, έδειξαν τις πραγματικές της δυνατότητες…