Ημερίδα για τη λογοθεραπεία στην Αλεξανδρούπολη

logotherapeia 17-3-2015

Ημερίδα με θέμα «Όταν απουσιάσει ο λόγος στα άτομα με επίκτητες νευρολογικές διαταραχές επικοινωνίας»,  διοργανώνουν η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και το παράρτημα Έβρου του Πανελλήνιου Συλλόγου Λογοπεδικών – Λογοθεραπευτών, σε συνεργασία με τη Νευρολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των δράσεων της Ευρωπαϊκής Ημέρας Λογοθεραπείας, την Κυριακή 22 Μαρτίου και ώρα 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα διαλέξεων του Νομαρχείου Αλεξανδρούπολης.

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Λογοθεραπείας θεσμοθετήθηκε από την CPLOL (Μόνιμη Επιτροπή Λογοπεδικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης), ως μια ευκαιρία για τη διευρυμένη δημόσια επικοινωνία των επιστημόνων λογοπεδικών με  το  ευρύτερο κοινό. Κάθε χρόνο σε όλη την Ευρώπη οι δράσεις έχουν ένα κοινό θέμα, που φέτος είναι οι επίκτητες νευρολογικές διαταραχές. Στόχος είναι  να ενημερωθεί το κοινό για τις διαταραχές του λόγου και της επικοινωνίας, καθώς και για την πρόληψη, τον έγκαιρο εντοπισμό και αντιμετώπιση τους. Μέσα από αυτές τις διαδικασίες αναδεικνύεται και ο ρόλος του λογοπεδικού, η επιστημονική του κατάρτιση, και η συμβολή του στην πρόληψη και παρέμβαση αυτών των διαταραχών.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood