Ένας 29χρονος ημεδαπός και ένας 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, συνελήφθησαν στη Νέα Καρβάλη και στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του τοπικού Τμήματος Ασφάλειας, και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 35χρονο Βούλγαρο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου που οδηγούσε, εντόπισαν μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 102,8 γραμμαρίων, και μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, τις οποίες όπως προέκυψε εισήγαγε από τη Βουλγαρία. Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν επίσης μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και τρία κινητά τηλέφωνα.

Στο πλαίσιο της ίδιας επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 29χρονο ημεδαπό, διότι τον εντόπισαν να κατέχει ναρκωτικές ουσίες, ενώ όπως προέκυψε, είχε προμηθευτεί έναντι χρηματικής αμοιβής από τον Βούλγαρο, ποσότητα ηρωίνης. Συγκεκριμένα, κατείχε στο εσωτερικό Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου και στην οικία του, μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 2,8 γραμμαρίων, 2,5 δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων XANAX και SUBOXONE, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο.

Όλα τα ευρήματα των αστυνομικών ελέγχων, κατασχέθηκαν.