Τον  Υπουργό Εσωτερικών κ. Πάνο Σκουρλέτη, συνοδευόμενο από τον Βουλευτή Δράμας κ. Χρήστο Καραγιαννίδη, παρουσία του συνόλου των Δημάρχων της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας  καθώς και κομματικών και συνδικαλιστικών εκπροσώπων του τόπου υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Ανάργυρος Πατακάκης.

Στη συνάντηση ο Υπουργός άκουσε προτάσεις και απόψεις από τους παρευρισκόμενους, και τόνισε ότι ο καθένας από τη θέση του  μπορεί να συμβάλει.

Ο Αντιπεριφερειάρχης  Δράμας από την πλευρά του μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σημαντικά θέματα που αφορούν την Π.Ε. Δράμας, όπως «οι περικοπές των ΚΑΠ οι οποίες δημιουργούν  προβλήματα στην υλοποίηση σημαντικών έργων τα οποία είναι απαραίτητα για την καλύτερη ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας», ενώ επισήμανε ακόμη ότι «οι αρμοδιότητες που μεταφέρθηκαν  στην Περιφέρεια δεν συνοδεύτηκαν από τους ανάλογους οικονομικούς πόρους, δυσχεραίνοντας ακόμη περισσότερο τη δύσκολη οικονομική τους κατάσταση». Ακόμη ο κ. Πατακάκης ιδιαίτερα τόνισε τη σημασία των αποζημιώσεων λόγω έκτακτης ανάγκης που θα λάβει η Π.Ε. Δράμας, και τέλος αναφέρθηκε ακόμη μία φορά στο θέμα του κάθετου άξονα Δράμας-Αμφίπολης, μεταφέροντας μια πάγια απαίτηση του νομού.