Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πολιτικός, βγαίνει μπροστά και συμμετέχει σε ένα Google “Hangout on Air”, προκειμένου να επικοινωνήσει σε πραγματικό χρόνο με τους πολίτες, να απαντήσει στις ερωτήσεις τους, και μέσα από αυτή τη διαδικασία να εξηγήσει τις θέσεις του για μια ποικιλία ζητημάτων που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.

«Όταν στο μέλλον η συγκεκριμένη πρακτική θα γίνει “must” στις προεκλογικές εκστρατείες, όλοι θα θυμούνται πως εμείς ήμασταν οι πρώτοι που καινοτομήσαμε και που πιέσαμε για ανοικτές διαδικασίες, για ξεκάθαρες θέσεις, για πραγματικό πολιτικό λόγο», σημειώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

H ενέργεια θα πραγματοποιηθεί στις 12 Νοεμβρίου, από τις 18:30 ως τις 20:30.

Οι ενδιαφερόμενες/οι, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ (υπό την προϋπόθεση πως διαθέτουν λογαριασμό Gmail), και όσες/οι επιθυμούν να “βγουν στον αέρα” μαζί με τον κ. Γεωργιάδη και να υποβάλουν το ερώτημά τους, μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα εδώ.

«Η Νέα Δημοκρατία είναι ο φυσικός χώρος όσων αγαπούν την πρόοδο και θέλουν μια Ελλάδα της Ευρώπης, μια Ελλάδα με Φιλελεύθερη Οικονομία, μια Ελλάδα Σύγχρονη, που θα προσφέρει ευκαιρίες σε όλους τους Έλληνες», υπογραμμίζει ο κ. Γεωργιάδης, καταλήγοντας με την αισιόδοξη πεποίθηση και παρότρυνση προς τους πολίτες: «Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, μαζί να κάνουμε τα λόγια πράξεις!».