χα 3Από χθες το πρωί που μεταφέρθηκε το αυτοκίνητο του αφεντικού του που δυστυχώς έφυγε από τη ζωή, ο σκύλος του, ο Χάτσικο όπως πλέον ονομάστηκε, και που περίμενε καρτερικά στο πεζοδρόμιο τον ιδιοκτήτη του από την Κυριακή, είχε χαθεί…

Τα παιδιά της Φιλοζωικής Κομοτηνής τον αναζήτησαν…Και τον βρήκαν…Στο κτήμα του αγαπημένου του ιδιοκτήτη…

Με μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Φιλοζωική περιγράφει τη συγκινητική εμπειρία και ευχαριστώντας τους Κομοτηναίους που συνέδραμαν στη φροντίδα του αξιαγάπητου σκύλου τις τελευταίες μέρες αλλά και στον εντοπισμό του, απευθύνει κάλεσμα αναζήτησης νέας οικογένειας για το τετράποδο:

«Πήραμε τους δρόμους και τον ψάχναμε. Μέχρι που φτάσαμε στο κτήμα του φίλου του που έφυγε από τη ζωή. Και τον βρήκαμε εκεί. Ξαπλωμένο, τρομαγμένο. Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει εκτός από το να περιμένει! Ήταν τόσο τρομαγμένος που προσπαθούσε να πηδήξει από τον τοίχο για να μπει μέσα στο κτήμα, εκεί που είχε αγάπη και ασφάλεια…Ευτυχώς τα καταφέραμε και τον πιάσαμε και πλέον ανήκει στην οικογένεια της Φιλοζωικής. Σήμερα ζήσαμε μια συγκινητική στιγμή. χαΣήμερα επιβεβαιώσαμε όσα πιστεύουμε για τα ζώα. Οι πιστοί μας φίλοι! Αυτοί που δεν θα μας προδώσουν ποτέ! Θέλουμε να του βρούμε το καλύτερο σπίτι! Θέλουμε να τον κάνουμε να μας εμπιστευθεί και να αποκτήσει όρεξη για βόλτες και παιχνίδια. Ας βοηθήσουμε όλοι. Το ενδιαφέρον όλου του κόσμου ήταν τεράστιο. Ευχαριστούμε όλους όσους δεν αδιαφόρησαν. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να του βρούμε μια οικογένεια. Τηλ.: 6948587887 και 6944620973».