Το οτι ως Φορέας δεν προσκλήθηκε στη συνάντηση που είχε προσφάτως στην Κομοτηνή ο αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών κ. Γιάννης Μπαλάφας με εκπροσώπους εργαζομένων, ξεκαθαρίζει με ανακοίνωσή του το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κομοτηνής, εγκαλώντας για “παραπληροφόρηση” τη συνδικαλιστική παράταξη “Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Παρέμβαση”, ενώ αποσαφηνίζει ακόμη, οτι το μέλος της διοίκησής του Τάκης Μουμτζίδης, παρέστη στην εν λόγω συνάντηση ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και όχι ως εκπρόσωπός του.

Η ανακοίνωση του Ε.Κ. Κομοτηνής:

“Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κομοτηνής πληροφορεί τους εργαζόμενους της Ροδόπης ότι η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κομοτηνής (“Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Παρέμβαση”), συνεχίζει την παραπληροφόρηση.

Για άλλη μία φορά, κατά την επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Γ. Μπαλάφα στις 3/6/2016 στην Κομοτηνή, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κομοτηνής ουδέποτε εκλήθη και δεν παραβρέθηκε, αλλά και δεν εξουσιοδότησε κανέναn να το εκπροσωπήσει.

Ο σ. Μουμτζίδης παραβρέθηκε ως εκπρόσωπος της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ και όχι ως εκπρόσωπος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κομοτηνής”.