ΜΟΥΣ«Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή Κομοτηνής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, και οι εργαζόμενοι του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής, ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου Στήριξης και Αποκατάστασης Καρδιοπαθών και Πρόληψης Καρδιοπαθειών Ροδόπης, για την απόφασή τους να μας διαθέσουν όλα τα χρήματα που συγκέντρωσαν από τη μουσική παράσταση που διοργανώθηκε με δική τους πρωτοβουλία στις 22 Ιουνίου του 2014 στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής.

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και όλους τους συντελεστές της μουσικής παράστασης, καθώς επίσης και όλους όσοι προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους:

– Τον κ. Χατζόπουλο Χρήστο, ιδιοκτήτη του μουσικού εργαστηρίου ΝΟΤΑ Κομοτηνής και Αρριανών, εμπνευστή της υπέροχης παράστασης με θέμα «Τα τραγούδια της ψυχής μας», καθώς επίσης τους μουσικούς και τους μαθητές του.

– Την κ. Ιωάννα Τσιλιμίγκα, φοιτήτρια Νομικής Κομοτηνής, για τη συγγραφή και απόδοση κειμένων κατά τη διάρκεια της παράστασης.

– Την κ. Χατζητσαούση Βάσω για την επιμέλεια της αφίσας.

– Τον κ. Μπραντή Κωνσταντίνο για την εκτύπωση έντυπου υλικού.

– Το Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Ροδόπης για την απόφασή του να διαθέσει το Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής.

– Τον λογιστή κ. Τσατσακούλια Ευάγγελο.

– Τη νομικό κ. Καλυβά Παναγιώτα.

– Τον ηλεκτρολόγο κ. Τζατζανά Ιωάννη για τη βοήθειά του στον φωτισμό.

– Τους εθελοντές του Κέντρου για την προώθηση των εισιτηρίων.

– Όλους τους συμπολίτες μας που είναι δίπλα μας σε όλες τις εκδηλώσεις που γίνονται για την ενίσχυση του σκοπού του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής, των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος.

– Τους υπεύθυνους των Μ.Μ.Ε. Κομοτηνής που με μεγάλη προθυμία πάντα συμπαραστέκονται στο έργο μας».