Σε ευχαριστήριες δηλώσεις τους σχετικά με την έμπρακτη και μαζική υποστήριξη από τη μαθητική κοινότητα, της διοργάνωσης του φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα ανάμεσα στις ομάδες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης και της ΠΑΕ Ποντίων για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Χρήστου Θεοδωρίδη που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης Μαρίνος Κωνσταντινίδης, και η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης Μαριγούλα Κοσμίδου, αναφέρουν:

Μαρίνος Κωνσταντινίδης: “Με το πέρας της χθεσινής φιλανθρωπικής εκδήλωσης – ποδοσφαιρικού αγώνα, που πραγματοποιήθηκε για την οικονομική ενίσχυση του μικρού Χρήστου, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή της. Την Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης όπως και τους παίκτες της, τους παράγοντες και παίκτες της ΠΑΕ Ποντίων, το κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού, τον Δήμο Κομοτηνής, την εταιρεία προστασίας και ασφάλειας Γιώργου Σέλβη, την οργανωτική επιτροπή πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, και φυσικά τις χιλιάδες μαθητών και συνοδών Εκπαιδευτικών, για τη μαζική και υποδειγματική παρουσία τους. Είναι πραγματικά από τις περιπτώσεις που το ανθρώπινο πρόσωπο των συμπολιτών μας αναδεικνύεται περίτρανα. Συγχαρητήρια σε όλους!”.

Μαριγούλα Κοσμίδου: “Ως διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς την εκπαιδευτική μας κοινότητα που για μια ακόμη φορά απέδειξε εμπράκτως την κοινωνική της ευαισθησία και την υποστήριξη στον πάσχοντα συνάνθρωπο. Είτε με την παρακολούθηση του κοινωνικού ποδοσφαιρικού αγώνα που διεξήχθη την 1η Νοεμβρίου για τη στήριξη του πάσχοντος νεαρού μαθητή μας, είτε με την οικονομική τους συνδρομή, μαθητές και εκπαιδευτικοί ενώνουν τις ελπίδες τους για τη σωτηρία του παιδιού. Νιώθω ιδιαίτερα υπερήφανη για όλους τους συνεργάτες μου που δίνουν τα καλύτερα μαθήματα ζωής στους μαθητές τους και στην τοπική κοινωνία”.