Ευχαριστήρια επιστολή και πλακέτα αναγνώρισης της πολύτιμης συμβολής των τοπικών αστυνομικών υπηρεσιών, τόσο στη διοργάνωση στην Κομοτηνή του ποδηλατικού αγώνα Πρωταθλήματος Δρόμου 2015, όσο και γενικότερα των ποδηλατικών αγώνων που διοργανώνει ο δραστήριος τοπικός ποδηλατικός αθλητικός σύλλογος «Θράκας Ιππέας», επέδωσε στον Αστυνομικό Διευθυντή Ροδόπης κ. Μιχάλη Σεβδυνίδη, εκ μέρους της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης, ο Πρόεδρος του «Θράκα Ιππέα» κ. Κυριάκος Γκογκότσης.

«Η ευγενική ανταπόκριση της Διεύθυνσής σας με τη δύναμη της Τροχαίας, είναι καθοριστική και πολύτιμη για μας», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιτολή.

Τον κ. Γκογκότση συνόδευαν ο Υπεύθυνων Ακαδημιών του συλλόγου κ. Αντώνης Φραντζής, ο Γενικός Αρχηγός κ. Παναγιώτης Πάτσαρης, και η 5η πανελληνιονίκης και πρωταθλήτρια βορείου Ελλάδος, Ανθυπαστυνόμος της τοπικής Αστυνομίας, Βασιλική Γαραγάνη, ενώ τις ευχαριστίες του «Θράκα Ιππέα», δέχθηκαν ακόμη δια ζώσης, ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης κ. Κωνσταντίνος Σουλιώτης, και ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας, κ. Γεώργιος Ζιώγας.