ΝΑΤΑΣΣΑ ΛΙΒΕΡΙΑΔΟΥ

Η Πρόεδρος Νατάσσα Λιβεριάδου, το Διοικητικό Συμβούλιο, και οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού του Δήμου Κομοτηνής, εύχονται για το Κουρμπάν Μπαϊράμ, σε όλους τους μουσουλμάνους συνδημότες και συντοπίτες, χρόνια πολλά, δημιουργικά, με υγεία και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΡΑΝΗΣ

Χρόνια πολλά με υγεία και προκοπή για το Κουρμπάν Μπαϊράμ σε όλους τους μουσουλμάνους συντοπίτες μας. Γιάννης Γκαράνης, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Κομοτηνής, Πρόεδρος Κέντρου Μέριμνας και Αλληλεγγύης.

ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΟΥ

Στους συντοπίτες μουσουλμάνους, ενόψει της εορτής του Κουρμπάν Μπαϊράμ, εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, δημοτική σύμβουλος Δήμου Κομοτηνής, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου.

ΘΕΜΗΣ ΤΖΕΝΕΤΙΔΗΣ

Ο Πρόεδρος Θέμης Τζενετίδης, και το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ Α.Ε.», απευθύνουν θερμές ευχές για χρόνια πολλά με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. στους μουσουλμάνους συντοπίτες μας για το γιορτή του Μπαϊραμιού. Θέμης Τζενετίδης, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Κομοτηνής, Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης Αγροτικής Ανάπτυξης «Γευσιγνωσία», εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος – υπεύθυνος πολιτικής προστασίας.

ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ

Χρόνια πολλά σε όλους τους πολίτες της Μειονότητάς μας για τις γιορτές των ημερών. Προσωπική και οικογενειακή ευτυχία σε όλους και για τον καθένα ξεχωριστά. Ιλχάν Αχμέτ, βουλευτής Ροδόπης.

ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΑΤΡΑΝΤΖΗ

Για την εορτή μας, το Κουρμπάν Μπαϊράμ, εύχομαι σε όλους τους Μουσουλμάνους συμπολίτες, χρόνια πολλά με υγεία, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα για ένα καλύτερο αύριο. Μουσταφά Κατραντζή, Περιφερειακός Σύμβουλος Ροδόπης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ 

Στους Μουσουλμάνους συμπολίτες και φίλους, θερμές ευχές για τη θρησκευτική τους εορτή! Γιώργος Πετρίδης, Δήμαρχος Κομοτηνής

ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣ

Στους συντοπίτες μουσουλμάνους για την εορτή τους του Κουρμπάν Μπαϊράμ, εύχομαι από καρδιάς ότι καλύτερο επιθυμούν για τους ίδιους και τις οικογένειές τους, να γίνει πραγματικότητα. Νίκος Τσαλικίδης, Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΔΗΣ

Για την εορτή του Κουρμπάν Μπαϊράμ, εκφράζω θερμές ευχές στους μουσουλμάνους συμπολίτες μας για κάθε ευτυχία και χρόνια πολλά. Δημήτρης Πολιτειάδης, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Κομοτηνής, Αντιδήμαρχος Οικονομικών.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΡΙΤΟΥ

Χρόνια πολλά στους μουσουλμάνους συμπολίτες μου για το Κουρμπάν Μπαϊράμ. Ευχές για υγεία και κάθε καλό και ωφέλιμο για την κοινωνία μας. Δημήτρης Χαρίτου, μέλος περιφερειακού συμβουλίου ΑΜ-Θ ΣΥΡΙΖΑ.

ΕΛΕΝΗ ΛΑΦΤΣΗ

Για την εορτή του Κουρμπάν Μπαϊράμ εύχομαι από καρδιάς στους συμπολίτες μας μουσουλμάνους χρόνια πολλά με υγεία, ευημερία και Ειρήνη για ένα καλύτερο αύριο! Ελένη Λαφτσή, δημοτική σύμβουλος Δήμου Κομοτηνής, επικεφαλής παράταξης «ΠΟΛΗ-τική ΑΝΑΤΡΟΠΗ».

ΧΑΣΑΝ ΧΑΣΑΝ

Χρόνια πολλά για το Κουρμπάν Μπαϊράμ σε όλους τους συντοπίτες της Μειονότητας. Εύχομαι ολόψυχα προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία. Χασάν Χασάν, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Κομοτηνής.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΟΥΖΟΥΚΙΔΗΣ

Στους φίλους μουσουλμάνους συντοπίτες, για την εορτή του Κουρμπάν Μπαϊράμ, εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά με υγεία και δύναμη για ότι καλύτερο για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΣΤΑΥΡΟΥ

Ο Πρόεδρος Δημήτρης Καρασταύρου και το Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Κομοτηνής, εύχονται χρόνια πολλά για το Κουρμπάν Μπαϊράμ στους μουσουλμάνους συμπολίτες. Ευχές για υγεία και ευημερία.

ΣΙΜΠΕΛ ΜΟΥΣΤΑΦΑΟΓΛΟΥ

Για το Κουρμπάν Μπαϊράμ εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους Μουσουλμάνους του τόπου μας χρόνια πολλά με υγεία και με πίστη για ότι καλύτερο μπορούμε να δημιουργήσουμε για την κοινωνία μας. Σιμπέλ Μουσταφάογλου, δημοτική σύμβουλος Δήμου Κομοτηνής, Πρόεδρος Ανώνυμης Εταιρείας Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας «Ν. Τσανακλής».

ΣΟΦΙΑ ΜΕΝΕΣΕΛΙΔΟΥ

Στους φίλους συμπολίτες μουσουλμάνους, για την εορτή του Κουρμπάν Μπαϊράμ, εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία, πρόοδο, ατομική και οικογενειακή ευτυχία. Σοφία Μενεσελίδου, δημοτική σύμβουλος Δήμου Κομοτηνής, Πρόεδρος ΔΗΠΕΘΕ

ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ

Χρόνια πολλά εύχομαι για το Κουρμπάν Μπαϊράμ, με υγεία και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, σε όλους τους μουσουλμάνους συντοπίτες μου. Στράτος Τσακιρίδης, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Κομοτηνής, αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΚ.

ΦΕΛΙΝΑ ΚΑΖΑΚΟΥ

Χρόνια πολλά με υγεία, πρόοδο, ευημερία. Φελίνα Καζάκου, δημοτική σύμβουλος, επικεφαλής παράταξης «Εμείς η πόλη».

ΝΙΚΟΣ ΣΩΤΡΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Χρόνια πολλά με υγεία και προκοπή σε όλους τους φίλους μουσουλμάνους συμπολίτες για το Κουρμπάν Μπαϊράμ. Νίκος Σωτηρακόπουλος, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Κομοτηνής, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας.

ΝΟΔΕ ΡΟΔΟΠΗΣ ΝΔ

Ο Πρόεδρος Γιάννης Βεζυργιαννίδης και τα μέλη της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας, εύχονται για το Κουρμπάν Μπαϊράμ σε όλους τους συντοπίτες μουσουλμάνους, χρόνια πολλά με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, αισιοδοξία και δύναμη για ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα και τον τόπο μας.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

Πολλές ευχές από καρδιάς, για υγεία, προκοπή και ότι καλύτερο, στους φίλους μουσουλμάνους, για την εορτή του Κουρμπάν Μπαϊράμ. Κατερίνα Ιωαννίδου, δημοτική σύμβουλος, Αντιδήμαρχος Διοίκησης Δήμου Κομοτηνής.