Την προγραμματισμένη Γενική Συνέλευσή τους και την κοπή της Βασιλόπιτάς τους, στο καφέ ”AKTAION MARE ” στην παραλία του Ναυπλίου, πραγματοποίησαν τις προηγούμενες μέρες τα μέλη του Συλλόγου Θρακών Αργολίδας “Η ΘΡΑΚΗ”.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Πέτρος Νταλιάνης χαιρέτησε τη συνάντηση, ευχήθηκε για την καλή χρονιά του συλλόγου και των μελών του, και ευχαρίστησε τη διεύθυνση του καταστήματος “ΑΚΤΑΙΟΝ ΜΑRE” για τη φιλοξενία στον εσωτερικό χώρο του, καθώς και τις κυρίες του Δ.Σ. που πρόσφεραν τα χειροποίητα εδέσματα της εκδήλωσης.

Ακολούθως ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. αναφέρθηκαν στον απολογισμό του 2017 και συζήτησαν για τα οικονομικά του συλλόγου, και εν συνεχεία ορίστηκαν οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει ο σύλλογος την τρέχουσα χρονιά.

Κατόπιν, υπό την ευλογία του εφημέριου του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου, Αιδεσιμώτατου Πατέρα Κυριάκου, έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας και τυχερός “αναδείχθηκε” το νέο μέλος του συλλόγου, Χρήστος Βεργίδης, με καταγωγή από την Κομοτηνή, που και έλαβε από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. ως δώρο, ένα κινητό τηλέφωνο.

Τελειώνοντας, οι Θρακιώτες της Αργολίδας ευχήθηκαν σε όλο τον κόσμο υγεία και πρόοδο, καθώς και να πραγματοποιηθούν οι προσδοκίες του καθενός.