Για μια ακόμη χρονιά αμέτρητοι ήταν οι φίλοι του ιδιοκτήτη του καφενείου “ΑΣΤΡΑ”, Γιάννη Κιλτσίκη, που τον τίμησαν την ημέρα της ονομαστικής του εορτής περνώντας από το κατάστημά του για να του ευχηθούν “υγεία, οικογενειακή ευτυχία, καλές δουλειές”.

Ο ίδιος, όπως πάντα ευγενικός και κιμπάρης, καλοδέχτηκε τις ευχές και αντευχήθηκε: “Από καρδιάς εύχομαι σε όλο τον κόσμο, στους πελάτες του καταστήματός μας, στους φίλους, στους συνεργάτες, αλλά και σε κάθε επαγγελματία και συμπολίτη, καλή χρονιά με υγεία πριν και πάνω απ’ όλα. Από ‘κει κι έπειτα, με ρεαλισμό, υπευθυνότητα, ψυχραιμία, και διάθεση για δράση και προσφορά, ο καθένας από τη θέση του, ας έχουμε ως επιδίωξή μας το κοινό καλό, διότι μόνο μέσα από τη συνολική κοινωνική και επιχειρηματική πρόοδο θα έλθουν τα οφέλη για όλους. Κι επειδή η κρίση που βιώνουμε δεν είναι μόνο οικονομική αλλά και ηθική, ας έχουμε στο μυαλό μας και όσους συνανθρώπους μας έχουν περισσότερες ανάγκες από εμάς”.

Ανταπέδωσε, δε, την αγάπη των φίλων του, προσφέροντας με μεράκι και εκτίμηση ένα ποτήρι κρασί και προσεγμένο μπουφέ από το “Ντελίσιμο”.