– «Η μονομερής εκπροσώπηση θα δημιουργήσει εκρήξεις και θα πληγώσει τον τόπο».

– «Όταν λέω ότι η Ροδόπη θα παίξει ρόλο, το εννοώ, και όχι μόνο τοπικά…».

– «Είναι χρέος μου να αφυπνίσω τοπικές συνειδήσεις και να αντιδράσω στις επικίνδυνες συμπεριφορές της Αθήνας».

– «Τρία δισ. € από αμερικανικά funds έτοιμα να επενδυθούν στη Θράκη».

Την «καταγγελία» ότι «η Αριστερά επιδιώκει να εκλέξει στη Ροδόπη τρεις βουλευτές, δύο από τον ΣΥΡΙΖΑ και έναν από το Ποτάμι», έκανε στην κεντρική του προεκλογική ομιλία στο θέατρο ΡΕΞ του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κομοτηνής, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.

ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ (7Β)

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να εκλέξει τους κ. Μουσταφά και Καρά Γιουσούφ, και το Ποτάμι δουλεύει για τον φίλο μας τον Ιλχάν», σημείωσε ο κ. Στυλιανίδης, και κάλεσε τους οπαδούς του: «Απευθυνθείτε παντού χωρίς να μαλώσετε. Απευθυνθείτε σε όποιον βρείτε μπροστά σας. Μιλήστε σε φίλους σας του ΠΑΣΟΚ, της Αριστεράς, σε πικραμένους που δεν θέλουν να μας ψηφίσουν, σε όσους δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές Ανεξάρτητους Έλληνες ή Χρυσή Αυγή, στα παιδιά σας, διότι η ψήφος της 25ης Ιανουαρίου θα προσδιορίσει τη μοίρα της Ελλάδας και τη δίκαιη και ισόρροπη εκπροσώπηση της Ροδόπης».

ΣΤΥΛ ΛΟΓΚΟ 2

«Η πολυδιάσπαση σε μικρά κόμματα και η αποχή, μπορεί να μας οδηγήσουν σε καταστάσεις χωρίς επιστροφή», είπε, καθώς όπως υπογράμμισε, «η μονομερής εκπροσώπηση θα δημιουργήσει εκρήξεις και θα πληγώσει τον τόπο». Επικαλούμενος το χρέος του ως πολιτικού που εκπροσωπεί έναν τόπο της ακριτικής Ελλάδας, επισήμανε: «Είναι χρέος μου να αφυπνίσω τοπικές συνειδήσεις και να αντιδράσω στις επικίνδυνες συμπεριφορές της Αθήνας». Απευθυνόμενος, δε, ο ίδιος «σε όλους του συντοπίτες μου, οπαδούς της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, κομμουνιστές, ακροδεξιούς», τους ζήτησε: «βάλτε την πατρίδα και τον τόπο πάνω από αυτά που σας χώριζαν μέχρι χθες».

ΣΤΥΛ ΛΟΓΚΟ 1

«Όταν λέω ότι η Ροδόπη θα παίξει ρόλο, το εννοώ, και όχι μόνο τοπικά», τόνισε εμφατικά ο κ. Στυλιανίδης, και πρόσθεσε: «Όσες περιοχές θα έχουν ισχυρή εκπροσώπηση στην εποχή που ξεκινά, θα ανακτήσουν τάχιστα δυνάμεις, θα θεραπεύσουν τις αδικίες που δημιούργησε η κρίση, και θα διεκδικήσουν το μερίδιο από το μέλλον που τους ανήκει. Όσες περιοχές δεν θα έχουν ισχυρή εκπροσώπηση, θα καθυστερήσουν να παρακολουθήσουν τον ρυθμό ανάκαμψης της υπόλοιπης Ελλάδας».

ΣΤΥΛ ΛΟΓΚΟ 4

Εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, τον κατηγόρησε για υποκρισία και εξαπάτηση του λαού, υποστηρίζοντας πως στο εξωτερικό διαβεβαιώνει τους δανειστές ότι θα πράξει όσα προβλέπουν οι μνημονιακές υποχρεώσεις της χώρας, ενώ εντός των συνόρων δημαγωγεί.

ΣΤΥΛ ΛΟΓΚΟ 6

Ακόμη, ο πρώην υπουργός, αποκάλυψε πως πρόσφατα στις ΗΠΑ είχε σημαντικές επαφές με επενδυτές που προτίθενται να επενδύσουν δισεκατομμύρια στη Θράκη, «διότι από ’δω θα περάσει η ανάκαμψη της Ελλάδος».

ΣΤΥΛ ΛΟΓΚΟ 7

Τέλος, έκανε μια σύντομη αναδρομή σε έργα που προχώρησαν όταν ο ίδιος θήτευσε σε κυβερνητικές θέσεις, ενώ δεσμεύτηκε για την αποκατάσταση του προνοιακού επιδόματος στους ηλικιωμένους παλιννοστήσαντες, και για την καταβολή του 12% του εργατικού κόστους των επιχειρήσεων.

ΣΤΥΛ ΛΟΓΚΟ 3

Το παρών έδωσαν χριστιανοί και μουσουλμάνοι ψηφοφόροι του κ. Στυλιανίδη, η συνυποψήφιά του κ. Μαρία Λιακάκη-Μανίτσα, οι ΝΟΔΕ της ΝΔ Ροδόπης και Έβρου, αυτοδιοικητικά και συνδικαλιστικά στελέχη, εκπρόσωποι φορέων, και νεολαίοι της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.   

 

 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ (1) ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ (6)

ΜΕ ΑΤΟΜΑ (2) ΜΕ ΑΤΟΜΑ (3)

ΜΕ ΑΤΟΜΑ (1) ΜΕ ΑΤΟΜΑ (19)

ΣΤΥΛ ΡΙΑΣ 1 ΣΤΥΛ ΡΙΑΣ 2

ΜΕ ΑΤΟΜΑ (4) ΜΕ ΑΤΟΜΑ (5) ΜΕ ΑΤΟΜΑ (6) ΜΕ ΑΤΟΜΑ (7) ΜΕ ΑΤΟΜΑ (8) ΜΕ ΑΤΟΜΑ (9) ΜΕ ΑΤΟΜΑ (11) ΜΕ ΑΤΟΜΑ (12) ΜΕ ΑΤΟΜΑ (13) ΜΕ ΑΤΟΜΑ (14) ΜΕ ΑΤΟΜΑ (15) ΜΕ ΑΤΟΜΑ (16) ΜΕ ΑΤΟΜΑ (17) ΜΕ ΑΤΟΜΑ (18)

ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (1) ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (2) ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (3) ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (5) ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (6) ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (8) ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (9) ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (10) ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (11) ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (12) ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (14) ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (15) ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (16) ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (17) ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (18) ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (19)