Την καθιερωμένη Bασιλόπιτά του έκοψε ο Ιππικός Όμιλος Κομοτηνής. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν τα μέλη του συλλόγου καθώς και η δημοτική σύμβουλος Κομοτηνής Κατερίνα Ιωαννίδου η οποία έχει διατελέσει στο παρελθόν και πρόεδρος του συλλόγου με πολύ επιτυχημένη θητεία.

Το Δ.Σ. του συλλόγου αφού ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία στα μέλη και στα άλογα, έκοψε την πίτα του με τυχερό τον Περικλή Γκιαουράκη, με το δώρο να είναι ένα σετ βαλιτσάκια σέλας για τη μεταφορά των προσωπικών ειδών του ιππέα.

Η πρόεδρος του συλλόγου Έλλη Τσομπανίδου, έκανε μία σύντομη αναδρομή στα πεπραγμένα του 2015, και παρουσίασε τις πρώτες δραστηριότητες του συλλόγου για τη νέα χρονιά ξεκινώντας από την 25η Μαρτίου όπου ο σύλλογος θα παρελάσει για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια λειτουργίας αφού και επίσημα πλέον έχει την έγγραφη θετική απάντηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Η βραδιά εξελίχθηκε με πολύ χορό και τραγούδι, προσφέροντας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης, λίγο πριν την έναρξη της έντονης δραστηριότητας του συλλόγου.