Εσείς παραλάβατε τον αγιοβασιλιάτικο σκούφο σας;

Φέρε ένα μπουκάλι ελαιόλαδο για τους άπορους συμπολίτες σου, παράλαβε τον αγιοβασιλιάτικο σκούφο σου, και τρέξε στο 1ο Run Santa Run της Κομοτηνής!

Ο «αργοπορημένος» Αϊ Βασίλης θα κάνει φέτος μια πρώτη σύντομη στάση στην Κομοτηνή, στις 7 Δεκεμβρίου, με στόχο να ενώσει και πάλι τις υγιείς δυνάμεις της πόλης, για τη συγκέντρωση ελαιολάδου, ενός εκ των βασικότερων αγαθών,  που θα δοθεί στις άπορες οικογένειες του Δήμου Κομοτηνής.

11Το 1ο Run Santa Run, που συνδιοργανώνουν η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής (ΔΚΕΠΠΑΚ), η Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΔΠΘ, o Αθλητικός Σύλλογος  ΑμεΑ «Ηρόδικος», και τα δύο μεγάλα δρομικά κινήματα της πόλης «Komorun» και «Ορεινός Ημιμαραθώνιος Οχυρού Νυμφαίας», βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του, ούτως ώστε την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, όλη η πόλη να τρέξει ενισχύοντας τον σκοπό της διοργάνωσης.

Τα ξωτικά του Αϊ Βασίλη ετοίμασαν και απέστειλαν ήδη τα Αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια τα οποία θα φορούν στον αγώνα οι συμμετέχοντες. Τα σκουφάκια βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Ατόμων με Κινητική Αναπηρία «Περπατώ» (τέρμα Λεωφόρου Δημοκρατίας, χώρος εβδομαδιαίας λαϊκής αγοράς, τηλ. 2531036909), από όπου μπορούν όσοι έχουν ήδη κάνει την εγγραφή τους να τα προμηθεύονται από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, αλλά και στα γραφεία της ΔΚΕΠΠΑΚ (Κούλογλου 14), από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Όσοι δεν έχουν ακόμα κάνει την εγγραφή τους, με την υποβολή αυτής, είτε ηλεκτρονικά είτε δια ζώσης, θα παραλαμβάνουν τα σκουφάκια τους από τις παραπάνω διευθύνσεις.

Ακόμη, τα δραστήρια ξωτικά σχεδίασαν και ετοίμασαν και την αφίσα της δράσης, την οποία κάθε συμμετέχων ή φίλος της δράσης που θα ήθελε να βοηθήσει στην προώθησή της, μπορεί να παραλαμβάνει από τον «Περπατώ» και από τα γραφεία της ΔΚΕΠΠΑΚ, προκειμένου να την αναρτήσει στο κατάστημά του, στις εγκαταστάσεις του συλλόγου που εκπροσωπεί, κ.ο.κ.

Δήλωσε συμμετοχή, πρόσφερε ελαιόλαδο, και πάρε τον Αγιοβασιλιάτικο σκούφο σου!

Δήλωση συμμετοχής στο http://www.santarunkomotini.gr/ : α) Μεμονωμένοι συμμετέχοντες: συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και πατήστε υποβολή, αποδεχόμενοι του όρους συμμετοχής β) Ομάδες: αναγράψτε επιπλέον το όνομα της ομάδας στο κατάλληλο πεδίο.

 Προϋπόθεση συμμετοχής: «Φέρε ένα μπουκάλι λάδι για τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες σου».

Σχετικές δημοσιεύσεις