– «Σήμερα που η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κλωτσάει σαν τη μπάλα τα οξυμένα προβλήματα της νεολαίας, στα δικά μας γήπεδα να συζητήσουμε για την οργάνωση του αγώνα, τη δράση μας, την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, το δικαίωμα μας στον αθλητισμό».

Η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ καλεί τους νέους εργαζόμενους, ανέργους, σπουδαστές μαθητείας και κατάρτισης, μετανάστες, να δηλώσουν συμμετοχή στο Εργατικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου που διοργανώνει και το οποίο θα ξεκινήσει στις 29/3.

«Θέλουμε αυτός ο θεσμός να αγκαλιάσει περισσότερους νέους εργαζόμενους από τη μεγάλη περσινή συμμετοχή. Τα συνδικάτα, οι σύλλογοι, τα 15μελή, οι λαϊκές επιτροπές, να στήσουν τις ομάδες τους, να καλέσουν μαζικά όλους τους συναδέλφους να συμβάλλουν για την πραγματοποίηση του πρωταθλήματος», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΠΑΜΕ, καθώς και ότι: «Ιδιαίτερα σήμερα που η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κλωτσάει σαν τη μπάλα τα οξυμένα προβλήματα της νεολαίας, όπως είναι η ανεργία, η απληρωσιά, τα ασφαλιστικά δικαιώματα, η πρόσβαση στην υγεία και τον πολιτισμό, είναι ανάγκη οι εργάτες να αγωνιστούν για τα σύγχρονα δικαιώματα τους».

«Παράλληλα με τους αγώνες που οργανώνει το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα για την ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων, την ανάκτηση όλων  όσων χάθηκαν στο διάστημα της κρίσης, τη διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών, στήνουμε το δικό μας ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, όπου όλοι είναι νικητές, ενάντια στη σαπίλα του εμπορευματοποιημένου αθλητισμού, την ναρκωκουλτούρα και τον ρατσισμό. Προβάλλοντας την ανωτερότητα της ταξικής αλληλεγγύης, της συλλογικής δράσης και της φυσικής αγωγής χωρίς κίνητρο το κέρδος των καπιταλιστών», υπογραμμίζεται ακόμη στην ανακοίνωση, η οποία καταλήγει ως εξής:

«Αυτό το τουρνουά είναι δική μας υπόθεση. Σε αυτόν τον αγώνα καλούμε όλους τους νέους εργαζόμενους να συμμετέχουν. Στα δικά μας γήπεδα και με τους δικούς μας όρους, να συζητήσουμε για την οργάνωση του αγώνα, τη δράση μας στα συνδικάτα, την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, το δικαίωμα μας στον αθλητισμό».

Δηλώσεις συμμετοχής

Τηλ: 2103301847, 2103301842, 2103833786, 6932619581 (Τάκας Πόλυς).

E-mail: pame@pamehellas.gr